Agriturismo i Riparbella i Toscana

Le Camere della Pieve Vecchia

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Restaurangen
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Podere La Pieve Vecchia är en gammal gård från slutet av 1700-talet som har blivit fullständigt renoverad. Här på de toscanska backarna omkring Riparbella har den gamla charmen och atmosfären blivit väl bevarad, samtidigt som kraven om vår nutida komfort uppfylles.

Nära både stranden och utflyktsmål

Lantstället ligger på en kulle omgiven av en välskött trädgård och flera olivträd. Här bor man 4 km från Riparberlla och 7 km från badorten Cecina Mare där det finns en härlig sandstrand. Från stället är det heller inte långt till de kända toskanska medeltidsstäderna. Landsvägen mellan Cecina och Volterra går ganska nära stället och det kan förekomma ljud från trafiken när vinden ligger på.

Två pooler, fina faciliteter och god restaurang

Det finns reception, två pooler för både vuxna och barn, tvätteri, lekplats, grill, tennisbana, cykel- och mountainbike uthyrning. Den lilla restaurangen serverar traditionella rätter (öppen kvällstid och söndag lunch) från regionen med egna råvaror. Rätterna kan vara bl.a. pappa al pomodoro, baccalá alla livornese etc. I Riparbella finns det några få restauranger, en bar och ett par små butiker. I Cecina finns det fler barer, discotek, apotek, marknad etc.

Hotellrum med frukost/halvpension:
- Alla 4 hotellrummen är placerade i den ursprungliga ladan, där det även ligger en restaurang på nedanvåningen. Rummen är fint inredda och är utrustade med TV, telefon, minibar, förvaringsbox, aircondition (mot betalning av ett tillägg) och badrum. Det är inte möjligt att sätta in extra säng eller barnsäng i dessa rum.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Fattoria La Steccaia

Riparbella, Toscana

Le Tegole

Riparbella, Toscana

Il Casone di Pomaia

Pomaia, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt i Toscana

search map