Agriturismo i Radda in Chianti i Toscana

Il Paggino

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Vi tör påstå att Radda in Chianti är en av Chiantis finaste och trevligaste små städer. Den bjuder på utmärkta möjligheter för att äta och dricka (du anar inte!), så många kommer säkert glädja sig över att det endast är 1,9 km mellan denna lilla pärla till medeltidsstad och gården Il Paggino.

Tradition och förnyelse

Il Paggino har legat längs den lilla landsvägen långa innan någon började tänka på turism i Chianti, och långt innan vinerna i området blev erkända. Länge sen med andra ord. De gamla stenhusen har i dag renoverats och delats upp i sex rymliga lägenheter som hyrs ut till turister, där man delar den stora trädgården med en liten lekplats, bordtennis, gemensam grillplats, parkeringplats och pool på 12 x 6 meter.

Lägenheterna

Lägenheterna är stora och fint inredda med klassiska möbler. Den traditionella inredningen framstår här med klara färgmönster som passar väl in i stilen. Varje lägenhet är utrustad med kokvrå med fyra kokplattor, diskmaskin (inte i Agrifoglio) samt kylskåp. Lägenheterna på andra våningen som har den bästa utsikten, har tillgång till bord och stolar i trädgården. Det finns gratis trådlöst internet i alla lägenheterna.

Läs om lägenheterna på Il Paggino

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti, Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti, Toscana

Fattoria Sant'Appiano

Barberino Val d'Elsa, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Toscana

search map