Agriturismo i Quarrata i Toscana

La Rocca del Maestrino

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Här har man utsikt så långt ögat når och omgivningarna är verkligen fridfulla. Vi befinner oss mitt bland kullarna vid den lilla landsbyn Quarrata som ligger mellan Florens och Lucca.

Quarrata och matställena

Det är tre kilometer ner till Quarrata där du finner diverse inköpsmöjligheter och matställen. På La Rocca del Maestrino finner du förutom de sex välinredda lägenheterna en fin pool, bord och stolar av smide till alla lägenheter och gemensam tvättmaskin. Samtliga lägenheter har aircondition, uppvämning, satellit-TV och goda köksfaciliteter.

Tvårumslägenheten Gelso med 3/4 sovplatser
- Lägenheten ligger på första våningen och består av stort uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer (kan användas mot betalning av ett tillägg), ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett.
Tvårumslägenheten Melograno med 3/4 sovplatser
- Lägenheten ligger på tredje våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer (kan användas mot betalning av tillägg), ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett.
Tvårumslägenhet Giuggiola med 3/4 sovplatser
- Lägenheten ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer (kan användas mot betalning av tillägg), ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett.
Tvårumslägenheten Corbezzolo med 3/4 sovplatser
- Lägenheten ligger på tredje våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer (kan användas mot betalning av tillägg), ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett.
Fyrrumslägenheten Larice med 5/6 sovplatser
- Lägenheten ligger i två plan med ingång på första våningen. Här hittar du ett uppehållsrum med bäddsoffa för två personer (kan användas mot betalning av ett tillägg), ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett. På andra våningen är det ett matkök, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett.
Trerumslägenheten Roverella & Robina med 5/6 sovplatser
- Lägenheten ligger på första våningen i den lilla byggnaden framför huvudbyggnaden. Den består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa (kan användas mot betalning av tillägg), uppehållsrum med dubbelsäng och kokvrå (!), ett sovrum med dubbelsäng och två badrum med dusch och toalett. Lägenheten har privat trädgård.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

I Borghi

San Gimignano, Toscana

Rekommendationer till dig

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populärt i Toscana

Hotel Sovestro

San Gimignano

Borgo dell'Era

Volterra

Villa Borri

Casciana Terme

search map