Agriturismo i Poppi i Toscana

Agriturismo Antico Fio

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Det är allt för sällan som vi kan erbjuda våra kunder ett så fantastiskt ställe som Agriturismo Antico Fio. De gamla huset från 1700-talet, ligger ovanför Poppi, medeltidsbyn med den praktfulla borgen Castello dei Conti Guidi i bakgrunden.

Praktfull utsikt till borgen i Poppi

Den ovanliga kombinationen av närheten till en vacker och charmig toscansk by, bra lägenheter, svimming pool och få turister gör det lite unikt. De gamla huset från 1700-talet, ligger ovanför Poppi, medeltidsbyn med den praktfulla borgen Castello dei Conti Guidi i bakgrunden. Det är ca. 3 km till Poppis historiska center, men redan efter 2 km finner man byn Ponte a Poppi, där det finns många butiker och restauranger. Närmaste mataffär är 2,2 km bort och närmaste restaurang finns 2,7 km bort.

Pool med god plats åt alla

Poolen ligger framför huset med vacker utsikt över byn. Runt bassängen finns det en solterrass med solstolar och parasoll och en träpaveljongen, om man vill sitta i skuggan en stund. Vid huset ligger receptionien, parkeringsplatsen och ett stort citronhus med glasdörrar, som är särskilt populärt vid olika arrangemang och som står till förfogande för de gäster som hyr hela gården. På lördagar hålls det ofta bröllopsfester på Antico Fio, vilket är en mycket glad tillställning som kan pågå till klockan ett på natten.

11 lägenheter med möjlighet att hyra hela gården

Gårdens 11 lägenheter är alla smakfullt inredda med god kvalité på möblerna. Rummen är rymliga, köken välutrustade och badrummen bekväma.

Läs om lägenheterna på Agriturismo Antico Fio

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Tenuta Brancoleta

Monte San Savino, Toscana

Podere Torremozza

Borselli, Toscana

Il Pozzo

Capolona, Toscana

Rekommendationer till dig

Tenuta Brancoleta

Monte San Savino, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Populärt i Toscana

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno

Villa Borri

Casciana Terme

search map