Agriturismo i Pontassieve i Toscana

I Veroni

Pris från per pers.
Terrassen till La Tinaia Lägenheten Casa del Cacciatore Lägenheten Gli Archetti Lägenheten Casa del Cacciatore Lägenheten Fienile Uppehållsrummet i lägenheten La Cisterna
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På kullarna ovanför Pontassieve ligger det som en gång var gården Podere Pianottolo, mitt ibland vinmarkerna. Här finner du nyckeln till den bästa Toscana semestern...

Pool och vacker utsikt

Här hittar du idag en agriturismo med exceptionellt fina lägenheter och pool tillgänglig för gästerna. Det är uppenbart att renovering och inredning skedde mellan 2007 och 2009, inte minst då det inte var utgifter som oroade ägare. Men äger man en av de större vingårdarna i området så borde man också ha råd... Det mest imponerande är inte storleken på investeringarna, utan den utsökta genomförda smak som kännetecknar lägenheterna med sina fina balans mellan gammalt och nytt. Det ska verkligen upplevas!

Högklassiga och fina lägenheter

Lägenheterna är inte enbart mycket fint inredda, de erbjuder också en hög grad av komfort med aircondition, gratis wi-fi, satellit-TV och myggnät för fönsterna. På gården finns även en pool för gästerna på 7 x 14 meter med ett djup av ca. 1,10 meter. Några kilometer bort ligger Fattoria I Veroni, den stora historiska vingård som äger bondgården. Det är där man ankommer under vistelsen och hänvisar sig för råd och hjälp, och där man kan smaka och köpa gårdens viner, deras vinsanto och olivolja.

Se till att ankomma i tid

Du ska vara förberedd på mycket strikta och oitalienska förhållande sett till precision. Ankommer ska ske mellan kl. 16:00 - 19:00, och när de säger kl. 19:00 så menar dem det. Kommer du en minut försent, kostar det 100,00 €, och kommer du efter kl. 21.00 kan du först få tillträde dagen efter - då senare ankomster ej accepteras.

Den närliggande staden

I Pontassieve som ligger 1700 meter bort hittar man ett stort utbud av butiker, caféer, restauranger och en tågstation vilket gör att man mycket enkelt och smärtfritt kan ta sig till Florens (och många andra ställen). Det är som regel också oproblematiskt att slippa använda bilen, när man ska ta tåget då här finns många gratis parkeringsplatser, och det stora COOP-supermarket precis vid stationen kan tillfredsställa alla behov för inköp av matvaror, samtidigt som där även finns bagare, slaktare och fiskavdelning.

Läs om l√§genheterna på I Veroni

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Fattoria Villa Torre a Cona

Rignano sull'Arno, Toscana

Il Pozzo

Capolona, Toscana

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Populärt i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map