Recensioner från Villa Irene

Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästrecensioner av Villa Irene

Läs personliga recensioner av Villa Irene som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla recensioner är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivelse och omdöme av Villa Irene. Förutom omdöme av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Familjesemester i Villa Irene

Vi var 20 personer på familjesemester i Villa Irene, 9 vuxna och 11 barn. Villan är mycket rymlig och vi upplevde att där fanns tillräckligt med rum och badrum för oss alla. Rummen är stora och inbjudande, även badrummen är stora.
Köket är bra inrett. Kylskåpsutrymmet är lite litet, men då de hade ställt en liten frysbox i köket använde vi den till att kyla bland annat vatten.
Ett stort minus är att ugnen befinner sig på övervåningen. Det är långt att gå med saker som ska bakas, dessutom är det en liten ugn.
Vi hade mycket glädje av både pool och tennisbana, som användes flitigt. Poolen har en bra storlek och trapporna i den ena änden var roliga för de små barnen att leka vid.
Varje kväll åt vi på terrassen (gruset) mellan husen och poolen och njöt av den fantastiska utsikten ut över det vackra landskapet.

Rekommendationer till kommande kunder

Ta en pratstund med dem som ger er nycklarna till huset. De har många bra tips vad gäller inköp och utflykter.
Maten från restaurangen vid "la pieve di Pomaia" kan varmt rekommenderas. Riktigt goda pizzor m m. Vi beställde två gånger och vid båda tillfällena tog vi med maten till villan.

Villa Irene
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Irene
Hus med 20 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet-uppkoppling

Instabilt och långsamt, men gratis
Pool
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 9 Vuxna, 11 Barn
Namn
 Recensionen är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Storfamilj från Norge på semester i Toscana

Vi hade 2 trevliga semesterveckor på Villa Irene Pomaia mellan den 4-18 juli 2015. Vi var 16 personer mellan åldrarna 7 till 64 år. Villan var precis så som vi föreställt oss. Inköp blev i huvudsak gjorda i Cecina på väg hem från stranden. Vi använde oss också av butiken i Pomaia. Den mest matlagningen fixade vi själva. Vi använde oss av utegrillen och köket. Det fungerade toppen. Vi åt också på restaurangen i Borgo di Pomaia och ett par gånger beställde vi pizza till villan. Vi tar med oss många härliga minnen från Villa Irene. Vi kommer inte glömma de vackra soluppgångarna och de vackra skymningarna, de var en upplevelse En sak som vi vill nämna: var var medvetna om att villan inte hade luftkonditionering. Det har vi förståelse för, elpriserna skulle bli enorma. Men med 30 graders värme om natten blev det riktigt varm och svårt att sova. Vi fick 2 fläktar till vårt förfogande, men flera nätter vlev det för varmt, framförallt på översta våningen. Så om villan hade haft fläktar i taket i alla sovrum hade det blivit mycket bättre. Dessa behöver ju bara vara på om natten.

Rekommendationer till kommande kunder

Bolgheri, Pisa och landsbyarna i området.

Villa Irene
Rent och fint

Kontrollera om diskmaskinen är rengjord.
Gästvänlighet

Representanten gjorde ett bra jobb
Placering

Fantastiskt
 
Själva boendet på Villa Irene
Hus med 20 sovplatser

Huset var stort och rymligt och vi kände oss som hemma under hela tiden vi var där. Sovrummen och badrummen var stora. Eftersom det inte fanns luftkonditionering var rummen alldeles för varma, framförallt på översta våningen.
 
Faciliteter på stället
Internet-uppkoppling

Kunde fungerat bättre
Pool

Roberto var riktigt trevlig och rengjorde poolen varje kväll.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 17 Vuxna
Namn
 Recensionen är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Vår drömvilla

Andra gången jag har lyckan att få tillbringa en vecka i Villa Irene. Detta är det perfekta stället att samla nära o kära. Vår familj bestod av 19 personer plus liten bebis. Alla får stora fina rum och det finns gott om badrum ingen trängsel. Köket fungerar att laga mat i till alla. Om man ska klaga på något så är väl inte diskmaskin o kyl-frys tipp top. Fattas något i köket får man det snabbt åtgärdat. Mycket trevlig o hjälpsam personal. Huset ligger med en underbar utsikt du kan bara sitta o njuta. Lyckan för barnbarnen var den stora poolen, tänk att få vakna på morgonen och bara få kasta sig i före frukost. Resturangen inom området ordnade en fantastisk födelsedagsmiddag för oss .Vi fick en helt underbar italiensk måltid . Väldigt prisvärd. Mycket trevlig och hjälpsam personal.

Villa Irene
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Irene
Hus med 20 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet-uppkoppling
Pool
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 20 Vuxna
Namn

Fint hus och bra service

Bokningen hos In-Italia fungerade utmärkt och vi fick svar på alla våra frågor! Villa Irene motsvarade våra förväntningar och vi hade en fantastisk vecka där. Huset är rymligt med många fräscha badrum. När vi kom krånglade en av varmvattenberedarna men vi fick hjälp och inom några timmar var allt ordnat. Personalen på plats var väldigt vänliga och hjälpsamma! Huset passar för stora sällskap, toppen med egen pool, som dessutom rengjordes dagligen. Vi hade hyrbil under veckan och i omgivningarna finns många fina utflyktsmål. Enda minuset i Villa Irene var att diskmaskinen kunde jobbat effektivare och att det hade varit bra med fler glas i köksskåpet.

Villa Irene
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Irene
Hus med 20 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet-uppkoppling
Pool
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 13 Vuxna
Namn

Villa Irene Pomaia

Hej!

Huset har ett fantastiskt läge - allt var ordnat när vi kom. Vi fick mat på restaurangen trots att vi var mycket försenade med flyget pga oväder och vi anlände mitt i natten Vi fick också frukost på morgonen ordnat. Maten på restaurangen var helt fantastisk varenda gång vi åt där!

Det som inte var så bra var att köket inte var utrustat med tillräckligt med glas, porslin och annat som man kan behöva tex en sax! Diskmaskinen diskade inte ett dugg rent och vi fick slut med varmvatten då och då. Varmvattnet hjälpte receptionen till med att fixa utan problem. Internet fungerade väl så där.

Receptionen var behjälplig med den information som vi frågade efter.

Vi hade en jättefin vecka och vi hade tur med vädret - sommarvärme!

Hälsningar Ann-Sofie

Villa Irene
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Irene
Hus med 20 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool
Internet-uppkoppling
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2014
Antal resande 20 Vuxna
Namn

5 familjer, 10 vuxna, 12 barn, 1 hus

Vi var 5 familjer, som tillsammans spenderade 1 vecka i Villa Irene. Huset levde full tupp till de förväntningar vi hade fått från In-Italias hemsida, samt tidigare gästers beskrivningar och kommentarer. Således visste vi på förhand att kylskåpet skulle vara lite litet till 22 personers matvaror - i gengäld finns det gott om utrymme i frysen, som vi använde för att kyla ner vatten och andra dryckesvaror. En av de stora gasplattorna i köket fungerade inte och placeringen av en - i övrigt eländig - ugn på 2:a våningen var helt knasig. Vi förstår inte riktigt varför det inte spenderas några småpengar på att förbättra dessa saker - då skulle huset ha fått 5 stjärnor då nästan allt annat är glimrande.

Området omkring huset är trevligt och det finns gott om plats till lek. Till huset hör också ett lekhus, gungor och rutschkana som var en hit för de yngre barnen (de 12 barnen var i åldrarna 1-7 år). Tennisbanan är ett extra plus för både barn och vuxna och poolen är superhärlig och perfekt till alla åldrar, då det är en trappa längs hela den ena änden. Poolen blev i övrigt kontrollerad och rensad 3 gånger om dagen. Utsikten från huset/poolen är fantastisk och den närliggande restaurangen (100 m) är både bra och billig. Och det är mycket snälla och hjälpsamma. Vi gjorde ett avtal med dem om färskt bröd varje morgon och beställde mat som vi kunde ta med till huset.

Huset är STORT, så det fanns gott om plats till alla - barnflocken kunde få en hel våning för sig själva. Många rum användes aldrig under vår vecka (men vi var så klart också mesta tiden utomhus). Det var också skönt med så många badrum.

Skulle man ändra på något på uteområdet, skulle man (igen) spendera några småpengar på att lägga plattor mellan huset och poolen, så att man dels skulle slippa gå på småsten hela tiden, dels bättre kunna ställa upp bord och stolar.

Det är i området mellan huset och poolen - samt vid poolen som man spenderar mest tid vid på Villa Irene.

Allt i allt, är Villa Irene verkligen ett hus att rekommendera för en flock vänner eller fler familjer. Vi ser i alla fall tillbaka på vår tid på Villa Irene och vår vecka i Pomaia med ett leende på läpparna och sol på näsan.

Rekommendationer till kommande kunder

Flera i vår grupp cyklade (landsväg och mountainbike) i området omkring Pomaia och var betagna av området.

Villa Irene
Rent och fint

Lite småsaker här och där...
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Irene
Hus med 20 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet-uppkoppling

Långt ifrån snabbt...
Pool
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 10 Vuxna, 12 Barn
Namn
 Recensionen är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Praktfulla Villa Irene

Vi har haft fantastiska dagar i Pomaia. Villa Irene motsvarade alla våra förväntningar. Gott om plats åde i huset och utomhus. Tack vare vår kontaktperson i receptionen - en man som vi inte kommer ihåg vad han heter - hade vi flera fina upplevelser. Han körde oss bland annat till en lokal vingård som vi kunde besöka. Den var egentligen stängd, men de tog emot oss ändå. En väldigt kär kvinna gick igenom hela processen med att producera vin och vi fick också provsmaka. Inköp av vin och olja blev det också. Vi frågade också vår kontaktperson om han kunde rekommendera några restauranger i området. Han nämnde två olika, och bägge var värda ett besök. Det blev inga middagar i huset. En liten restaurang låg nära egendomen. Vi åt där vid behov - billig mat och trevlig personal.

Villa Irene
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Irene
Hus med 20 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet-uppkoppling
Pool
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 20 Vuxna
Namn
 Recensionen är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Ett underbart hus o omgivning. Vi var där en vecka i juli och var väldigt nöjda. Huset var var kanske inte så "mysigt" men den mesta tiden var vi ändå utomhus. Poolen väldigt bra för barn med trappa för de som var mindre. Köket tyvärr inte gjort för att laga mat till 20 personer. Lite ytor o dåligt med kyl utrymme för så många personer. Helhets intrycket ändå väldigt positiv.

Villa Irene
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Irene
Hus med 20 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet-uppkoppling
Pool
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 10 Vuxna, 6 Barn
Namn
Rose-marie och Jörgen med sällskap från Alvesta i Sverige bodde på Villa Irene i Pomaia från den 15. till den 22. september 2012.

Vi har haft en helt fantastisk vistelse i Italien. Allt var till belåtenhet och vi ser fram emot att boka nästa Italienresa via er.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 6 Vuxna, 5 Barn
Namn
Ulla med familj och vänner från Strömstad i Sverige bodde på Villa Irene i Pomaia från den 1. till den 15. september 2012.

Vi har haft det otroligt bra. Vi är en stor och matglad familj där alla hjälps åt med allting. Huset var otroligt fint med bra rum och fina toaletter. Det vi upplevde som lite negativt var köket. Det var små ytor när man ville förbereda. Ingen ugn men det fanns på tredje våningen så vi skickade raska springare dit. Vi utnyttjade grillen men köpte nya grillgaller som vi lämnade. Vi köpte även till lite dricksglas. Vi är ändå nöjda med hela vistelsen. Alla säger att de haft en otrolig semester. Valentino i receptionen var en klippa. Däremot måste man göra ngt åt extrasängarna ( tältsängar). Min svärson som är 193 cm lång och väger 75 kg låg i en av dem och en natt föll den ihop. Det visade sig att den var lagad med silvertejp men han slog sig inte så vi la madrasserna på golvet och det gick alldeles utmärkt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 20 Vuxna
Namn

Om en recension inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår översättning som är fritt översatt. Du kan dock alltid läsa recensionen i orginalspråk.

Förutom recensioner från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också finna omdöme från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 Nästa sida
 

Liknande ställe

Villa La Tagliola

Rosignano Solvay, Toscana

Villa Laura

Lucignano, Toscana

Villa Cecilia

Castiglion Fiorentino, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa A Chiaraluna

Castiglione del Lago, Umbrien

Villa La Tagliola

Rosignano Solvay, Toscana

Borgo il Massera

Monteverdi Marittimo, Toscana

Populärt i Toscana

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno

Villa Borri

Casciana Terme

search map