Recensioner från Villa Irene

Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästrecensioner av Villa Irene

Läs personliga recensioner av Villa Irene som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla recensioner är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivelse och omdöme av Villa Irene. Förutom omdöme av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Familieferie i villa Irene

Vi var 20 personer på familieferie i villa Irene, 9 voksne og 11 børn. Villaen er meget rummelig og vi oplevede at der var værelser og badeværelser nok til alle. Værelserne er store og indbydende og badeværelserne store.
Køkkenet er fint indrettet. Der er lige lidt nok køleskabsplads, men da der er opstillet en lille kummefryser i køkkenet brugte vi den til at køle bla. Vand i. Et stort minus er, at ovnen befinder sig på 2. Sal. Det er langt at gå med ting der skal bages + at det er en lille ovn.
Vi havde meget fornøjelse af både pool og tennisbane, som blev flittigt brugt. Poolen har en fin størrelse og trapperne i den ene ende var sjove for de små børn at lege ved. Poolen blev renset hver aften.
Vi spiste hver aften på terrassen (gruset) mellem huset og poolen og nød den helt fantastiske udsigt ud over det smukke landskab.

Rekommendationer till kommande kunder

Tag en god snak med dem som giver jer nøglerne til huset. De har mange gode tips vedr. Indkøb og udflugter.
Maden fra restauranten ved "la pieve di Pomaia" kan varmt anbefales. Rigtig gode pizzaer mm. Vi bestilte 2 gange og tog hver gang maden med ned til villaen.

Villa Irene
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Irene
Hus med 20 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internetadgang

Ustabilt og langsomt, men gratis
Pool
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 9 Vuxna, 11 Barn
Namn

Storfamilj från Norge på semester i Toscana

Vi hade 2 trevliga semesterveckor på Villa Irene Pomaia mellan den 4-18 juli 2015. Vi var 16 personer mellan åldrarna 7 till 64 år. Villan var precis så som vi föreställt oss. Inköp blev i huvudsak gjorda i Cecina på väg hem från stranden. Vi använde oss också av butiken i Pomaia. Den mest matlagningen fixade vi själva. Vi använde oss av utegrillen och köket. Det fungerade toppen. Vi åt också på restaurangen i Borgo di Pomaia och ett par gånger beställde vi pizza till villan. Vi tar med oss många härliga minnen från Villa Irene. Vi kommer inte glömma de vackra soluppgångarna och de vackra skymningarna, de var en upplevelse En sak som vi vill nämna: var var medvetna om att villan inte hade luftkonditionering. Det har vi förståelse för, elpriserna skulle bli enorma. Men med 30 graders värme om natten blev det riktigt varm och svårt att sova. Vi fick 2 fläktar till vårt förfogande, men flera nätter vlev det för varmt, framförallt på översta våningen. Så om villan hade haft fläktar i taket i alla sovrum hade det blivit mycket bättre. Dessa behöver ju bara vara på om natten.

Rekommendationer till kommande kunder

Bolgheri, Pisa och landsbyarna i området.

Villa Irene
Rent och fint

Kontrollera om diskmaskinen är rengjord.
Gästvänlighet

Representanten gjorde ett bra jobb
Placering

Fantastiskt
 
Själva boendet på Villa Irene
Hus med 20 sovplatser

Huset var stort och rymligt och vi kände oss som hemma under hela tiden vi var där. Sovrummen och badrummen var stora. Eftersom det inte fanns luftkonditionering var rummen alldeles för varma, framförallt på översta våningen.
 
Faciliteter på stället
Internetadgang

Kunde fungerat bättre
Pool

Roberto var riktigt trevlig och rengjorde poolen varje kväll.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 17 Vuxna
Namn
 Recensionen är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Vår drömvilla

Andra gången jag har lyckan att få tillbringa en vecka i Villa Irene. Detta är det perfekta stället att samla nära o kära. Vår familj bestod av 19 personer plus liten bebis. Alla får stora fina rum och det finns gott om badrum ingen trängsel. Köket fungerar att laga mat i till alla. Om man ska klaga på något så är väl inte diskmaskin o kyl-frys tipp top. Fattas något i köket får man det snabbt åtgärdat. Mycket trevlig o hjälpsam personal. Huset ligger med en underbar utsikt du kan bara sitta o njuta. Lyckan för barnbarnen var den stora poolen, tänk att få vakna på morgonen och bara få kasta sig i före frukost. Resturangen inom området ordnade en fantastisk födelsedagsmiddag för oss .Vi fick en helt underbar italiensk måltid . Väldigt prisvärd. Mycket trevlig och hjälpsam personal.

Villa Irene
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Irene
Hus med 20 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internetadgang
Pool
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 20 Vuxna
Namn

Fint hus och bra service

Bokningen hos In-Italia fungerade utmärkt och vi fick svar på alla våra frågor! Villa Irene motsvarade våra förväntningar och vi hade en fantastisk vecka där. Huset är rymligt med många fräscha badrum. När vi kom krånglade en av varmvattenberedarna men vi fick hjälp och inom några timmar var allt ordnat. Personalen på plats var väldigt vänliga och hjälpsamma! Huset passar för stora sällskap, toppen med egen pool, som dessutom rengjordes dagligen. Vi hade hyrbil under veckan och i omgivningarna finns många fina utflyktsmål. Enda minuset i Villa Irene var att diskmaskinen kunde jobbat effektivare och att det hade varit bra med fler glas i köksskåpet.

Villa Irene
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Irene
Hus med 20 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internetadgang
Pool
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 13 Vuxna
Namn

Villa Irene Pomaia

Hej!

Huset har ett fantastiskt läge - allt var ordnat när vi kom. Vi fick mat på restaurangen trots att vi var mycket försenade med flyget pga oväder och vi anlände mitt i natten Vi fick också frukost på morgonen ordnat. Maten på restaurangen var helt fantastisk varenda gång vi åt där!

Det som inte var så bra var att köket inte var utrustat med tillräckligt med glas, porslin och annat som man kan behöva tex en sax! Diskmaskinen diskade inte ett dugg rent och vi fick slut med varmvatten då och då. Varmvattnet hjälpte receptionen till med att fixa utan problem. Internet fungerade väl så där.

Receptionen var behjälplig med den information som vi frågade efter.

Vi hade en jättefin vecka och vi hade tur med vädret - sommarvärme!

Hälsningar Ann-Sofie

Villa Irene
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Irene
Hus med 20 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool
Internetadgang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2014
Antal resande 20 Vuxna
Namn

5 familier, 10 voksne, 12 børn, 1 hus

Vi var 5 familier, der sammen tilbragte en uge i Villa Irene. Huset levede fuldt ud op til de forventninger, vi havde fået fra beskrivelsen på In-Italias hjemmeside. Og i øvrigt andre gæsters beskrivelser og kommentarer. Således vidste vi på forhånd, at køleskabet ville være lige lille nok til 22 personers madvarer - til gengæld er der rigelig fryse-kapacitet, som blev brugt til nedkøling af vand og andre drikkevarer. Et af de store gasblus i køkkenet virkede ikke og placeringen af en - i øvrigt elendig - ovn på 2. salen(!) synes helt tosset. Vi kunne/kan ganske enkelt ikke forstå, at der ikke bruges de nødvendige småpenge på at udbedre disse ting, for så ville huset få fulde 5 stjerner, da næsten alt andet er glimrende: Området/haven omkring huset er hyggeligt og der er rigelig plads til leg. Til huset hørte også legehus, gynger og rutschebane, som var et hit for de mindre børn (de 12 børn var i alderen 1-7 år). Tennisbanen er et ekstra plus for både børn og voksne og poolen er super lækker og perfekt til alle aldre, da der er trappe i hele den ene ende (poolen blev i øvrigt kontrolleret og renset 3 gange om dagen!). Udsigten fra huset/poolen er fantastisk og den nærliggende restaurant (100m) er både god og billig. Og de er meget søde og hjælpsomme. Vi lavede aftale med dem om frisk brød hver morgen og bestilte mad, som vi kunne tage ned i huset.

Huset er STORT, så der var rigelig plads til alle - børneflokken kunne få en hel etage for sig selv. Mange værelser blev aldrig taget i brug i vores uge (men vi var selvfølgelig også mest udenfor). Samtidig var det rart med de mange badeværelser.

Skulle man ændre noget på udeområderne, skulle man (igen) bruge lidt småpenge og lægge fliser mellem huset og poolen, så man dels ikke skal over småsten hele tiden, dels bedre kan stille borde og stole op (når man så var i gang, kunne man købe lidt bedre borde og stole...).

Det er i området mellem huset og poolen og ved poolen, at livet leves i Villa Irene.

Men alt i alt er Villa Irene virkeligt anbefalelsesværdigt for en flok venner eller flere familier.
Vi ser i alle fald tilbage på Villa Irene og vores uge i Pomaia med smil på læben og sol på næsen.

Rekommendationer till kommande kunder

Flere i vores gruppe cyklede (landevej og mountainbike) i området omkring Pomaia og var begejstrede).

Villa Irene
Rent och fint

Lidt småting hist og her; fx var der noget beskidt mellem puderne i sofaerne...
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Irene
Hus med 20 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internetadgang

Bestemt ikke hurtigt
Pool
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 10 Vuxna, 12 Barn
Namn

Praktfulla Villa Irene

Vi har haft fantastiska dagar i Pomaia. Villa Irene motsvarade alla våra förväntningar. Gott om plats åde i huset och utomhus. Tack vare vår kontaktperson i receptionen - en man som vi inte kommer ihåg vad han heter - hade vi flera fina upplevelser. Han körde oss bland annat till en lokal vingård som vi kunde besöka. Den var egentligen stängd, men de tog emot oss ändå. En väldigt kär kvinna gick igenom hela processen med att producera vin och vi fick också provsmaka. Inköp av vin och olja blev det också. Vi frågade också vår kontaktperson om han kunde rekommendera några restauranger i området. Han nämnde två olika, och bägge var värda ett besök. Det blev inga middagar i huset. En liten restaurang låg nära egendomen. Vi åt där vid behov - billig mat och trevlig personal.

Villa Irene
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Irene
Hus med 20 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internetadgang
Pool
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 20 Vuxna
Namn
 Recensionen är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Ett underbart hus o omgivning. Vi var där en vecka i juli och var väldigt nöjda. Huset var var kanske inte så "mysigt" men den mesta tiden var vi ändå utomhus. Poolen väldigt bra för barn med trappa för de som var mindre. Köket tyvärr inte gjort för att laga mat till 20 personer. Lite ytor o dåligt med kyl utrymme för så många personer. Helhets intrycket ändå väldigt positiv.

Villa Irene
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Irene
Hus med 20 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internetadgang
Pool
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 10 Vuxna, 6 Barn
Namn
Rose-marie och Jörgen med sällskap från Alvesta i Sverige bodde på Villa Irene i Pomaia från den 15. till den 22. september 2012.

Vi har haft en helt fantastisk vistelse i Italien. Allt var till belåtenhet och vi ser fram emot att boka nästa Italienresa via er.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 6 Vuxna, 5 Barn
Namn
Ulla med familj och vänner från Strömstad i Sverige bodde på Villa Irene i Pomaia från den 1. till den 15. september 2012.

Vi har haft det otroligt bra. Vi är en stor och matglad familj där alla hjälps åt med allting. Huset var otroligt fint med bra rum och fina toaletter. Det vi upplevde som lite negativt var köket. Det var små ytor när man ville förbereda. Ingen ugn men det fanns på tredje våningen så vi skickade raska springare dit. Vi utnyttjade grillen men köpte nya grillgaller som vi lämnade. Vi köpte även till lite dricksglas. Vi är ändå nöjda med hela vistelsen. Alla säger att de haft en otrolig semester. Valentino i receptionen var en klippa. Däremot måste man göra ngt åt extrasängarna ( tältsängar). Min svärson som är 193 cm lång och väger 75 kg låg i en av dem och en natt föll den ihop. Det visade sig att den var lagad med silvertejp men han slog sig inte så vi la madrasserna på golvet och det gick alldeles utmärkt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 20 Vuxna
Namn

Om en recension inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår översättning som är fritt översatt. Du kan dock alltid läsa recensionen i orginalspråk.

Förutom recensioner från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också finna omdöme från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 Nästa sida
 

Liknande ställe

Villa La Tagliola

Rosignano Solvay, Toscana

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

Villa Laura

Lucignano, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa A Chiaraluna

Castiglione del Lago, Umbrien

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt i Toscana

search map