Semesterbostad i Pomaia i Toscana

La Pieve di Pomaia

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

La Pieve di Pomaia är ett gammalt bondehus som blivit renoverat och ligger i vackra och lugna omgivningar bland kullarna. I den nyrenoverade huvudbyggnaden finns hotellrum och några lägenheter medan det i de nyare byggnaderna endast finns lägenheter. Det finns i allt 45 lägenheter.

Gångavstånd till liten by - liten biltur till havet

På kort avstånd härifrån ligger den pittoreska lilla landsbyn Pomaia där man finner två minimarket, en bar och en kiosk. En liten biltur bort, närmare bestämt ca. 8 km ligger badorten Rosignano Marittimo. De berömda sandstränderna vid Vada och Castiglioncello ligger 11 km härifrån. Gården bjuder på en semester i lantliga toskanska omgivningar med fin närhet till havet.

God restaurang och flera faciliteter

På gården finns en inbjudande restaurang (som vi själva varmt kan rekommendera) med typiskt toskanskt kök, bar, pool med barnpool (badmössa obligatorisk), lekplats med gungor och rutschbanor, bordtennis och reception. Dessutom finns det grill som gästerna kan använda. Cyklar och mountainbikes uthyrs och i närheten finns möljigheten att rida. I de omkringliggande byarna finns pizzerior, restauranger, supermarket, apotek och läkare.

Enkla lägenheter

Lägenheterna ligger på första eller andra våningen - några är fördelade på två våningar. De är enkelt inredda och består av TV, kök med kylskåp och mikrovågsugn, badrum med dusch och nästan alla har eget utomhusområde med bord och stolar. Hotellrummen saknar uteplats. Det finns gemensamt tvätteri och parkeringsplats på gården.

Läs om lägenheterna på La Pieve di Pomaia

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Il Casone di Pomaia

Pomaia, Toscana

Le Tegole

Riparbella, Toscana

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Populärt i Toscana

Villa Borri

Casciana Terme

Hotel Sovestro

San Gimignano

search map