Agriturismo i Pistoia i Toscana

Tenuta di Pieve a Celle

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Denna vackra gamla villa från 1850-talet ligger strax utanför den spännande kulturstaden Pistoia. Runt om villan breder en stor trädgård med ekträd och gamla libanesiska cederträd ut sig. Rummen och de gemensamma utrymme på detta lilla lantställe är av en kvalitet vi sällan skådat på 4* hotell, men priserna förblir låga.

Mamma står i köket

Utsikten över backarna och bergen är vacker, stämningen är avslappnad och familjär. Gästerna är välkomna att ta del av ägarens bibliotek och det går utmärkt att äta middag här. Middagen är en sann upplevelse och familjen lagar gärna till det även om det bara är en gäst. Sonen Simone är ingeniör och hjälper till på stället och hans mamma Fiorenza är en mycket duktig kock. 30 € för en 3-4 rätters måltid kan låta lite dyrt, men det är bara tills man har upplevt kvaliteten.

Välskött trädgård med fin pool

I trädgården finns diverse trädgårdsmöbler och en härlig pool på 16 x 8 meter. I den närliggande skogen kan man vandra eller cykla mountainbike. De fem rummen har alla eget badrum, aircondiotion och TV. De är möblerade i god smak och möbler av högsta kvalitet, både moderna och antika. Cesare, mannen i huset är mycket intresserad av konst, både modern och klassisk. Detta kan man se tydliga spår av överallt.

Produktion av vin & olivolja

Villan är i egentligen en del av en stor gård med 17 hektar jord, varav 7 består av vinmarker och de resterande 10 av skog. Gästerna är välkomna att köpa gårdens produkter som är Chianti vin och olivolja.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villa de' Fiori

Pistoia, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Villa di Capovento

Castellina in Chianti, Toscana

Rekommendationer till dig

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populärt i Toscana

search map