Agriturismo i Pienza i Toscana

Palazzo Conti

Pris från per pers.
Den ekologiska poolen Poolen Poolen Den ekologiska poolen Byggnaden som består av Corbezzolo och Ponente Fiskedammen Bassäng med vattenmassage Huvudbyggnaden på Palazzo Conti Barnpoolen Den ekologiska poolen Den ekologiska poolen Huvudbyggnaden sett från poolen Byggnaden som består av Corbezzolo och Ponente Restaurangen på Palazzo Conti Restaurangen på Palazzo Conti Gården på avstånd Bord och stolar till gemensamt bruk Bord och bänkar till gemensamt bruk Bord och bänkar till gemensamt bruk
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Dalen Val d'Orcia söder om Siena ger dig verkligen något av det bästa Toscana kan erbjuda. Inte nog med att du finner det mest hisnande landskap, här finns också flera fascinerande städer: Montalcino och Montepulciano är naturligtvis särskilt kända för sina utmärkta röda viner, San Quirico d'Orcia som även efter toskansk standard är exceptionellt pittoresk och mysig samt miniatyrstaden Pienza med de utsökta ostarna.

Bland markerna

Och det är precis halvvägs mellan de två sistnämnda pärlor till städer som vi hittar gården Palazzo Conti. Den är vackert belägen i landskapet, 700 meter fint tillbakadraget från vägen med endast 4 km till San Quirico d'Orcia och 5 km till Pienza. Lantlig idyll? Ja, det kan du tro!

Välj ditt "vattenhål"

Naturligtvis finns det en pool här på gården; Den mäter 9 x 4 meter (djup 80-180 cm). Men det räcker inte, för här är också en organisk pool formad som en liten sjö på ca. 500 m (djup 0-230 cm) som renas naturellt med vattenväxter. Denna lilla sjö är omgiven av en grusstrand med solstolar, bord och parasoller.

Och dessutom ...

Så finns det t.o.m. en liten sjö att fiska i (men badning rekommenderas ej). Dessutom kan Palazzo Conti erbjuda mer än bara vatten. Här finns också en liten restaurang med typiska toskanska rätter som serveras med lokala viner. Det finns också både grill och pizzaugn för gästerna att använda. Till sist finns här också Wi-Fi så du kan ha kontakt med omvärlden.

Läs om lägenheterna på Palazzo Conti

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Palazzo Bandino

Chianciano Terme, Toscana

La Ferriera

Loro Ciuffenna, Toscana

Le Fonti a San Giorgio

Montespertoli, Toscana

Rekommendationer till dig

Podere il Tigliolo

Castiglion d'Orcia, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populärt i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Hotel Sovestro

San Gimignano

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno

search map