Villa i Pienza i Toscana

Fonte all'Oppio

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Fonte all'Oppio har vid renoveringen blivit uppdelad i fyra lägenheter, men man har gått bort från att hyra ut dem separat för att istället hyra ut stället som en privat villa. Huset är en del av en stor gård, här finns 35 hektar korn, frukt och olvträd.

Gård i rustik stil

Trots renoveringen och uppdelningen framstår huset i hög grad som originellt med träbjälkar i taket, terracotta golv och råa väggar. Möblemanget passar bra till den rustika stil, för det är till största delen antikt. Ägarna bor själva 200 meter bort och de står alltid till förfogande om man har behov för dem (annars håller de sig borta). I trädgården har gästerna en 10 x 5 meter pool (1,50 meter djup), grill, pizzaugn och trädgårdsmöbler till disposition.

Villa med 13 sovplatser (200 m²)
Villan ligger på två plan. På första våningen finns ett stort uppehållsrum (stort nog till att alla 13 kan äta tillsammans) med öppen spis och kokvrå, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch. Genom en annan ingång finns det på samma våning ännu ett uppehållsrum med en mindre kokvrå och öppen spis, sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng och badrum med badkar och toalett.

Från en tredje ingång har vi ett tredje uppehållsrum med mindre kokvrå och öppen spis, badrum med dusch och toalett samt på andra våningen två sovrum med dubbelsäng och ett badrum med badkar och toalett. På andra våningen finner vi också en ingång från en utomhus stentrappa, ett uppehållsrum med kokvrå, två sovrum med dubbelsäng och badrum med badkar och toalett.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Podere Santa Francesca

Campiglia d'Orcia, Toscana

Le Colombelline

Montepulciano, Toscana

Casa Cervognano

Montepulciano, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Poggiarone

Montepulciano, Toscana

Torre di Vignale

Arezzo, Toscana

Villa degli Olivi

Castiglion Fiorentino, Toscana

Populärt i Toscana

search map