Agriturismo i Pescia i Toscana

Le Case di Pietra

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

En kilometer från den lilla landsbyn Malocchio, där man finner affärer och restauranger, ligger Le Case di Pietra majestätiskt ensamt på kullarna med en fantastisk utsikt med skogen och slätten vackra nedanför. Egentligen är det tal om två små självständiga hus som ligger 40 meter från varandra och ägarnas eget hus alla byggda i natursten.

God kvalitet i två självständiga hus

Här finns det så klart bra möjligheter för vandringsturer eller för att bara njuta av lugnet och friden i den stora trädgården, kanske vid poolen på 8 x 4 meter(djup 150 cm), där det finns stolstolar, bord, stolar, parasoll och omklädningshytt. Här finns för övrigt också en liten köksträdgård och många vinrankor och alla gäster uppmuntras till att förse sig, när de har lust. Ordet "välskött" räcker inte till för att beskriva detta stället, då båda lägenheterna är välmöblerade och har båda varsin egen terrass med stor uppmurad grill. Man ska dock inte ankomma med en låg sportbil, då de sista 600 meter är grusväg men det är inga problem för vanliga bilar att komma fram.

Tvårumslägenheten Melia med 3/5 sovplatser
- Mäter ca. 50 m² stor och ligger på två plan. På första etagen finner man vardagsrummet med liten kokvrå (två kokplattor, mikrovågsugn, diskmaskin och kylskåp), bäddsoffa för 2 personer och TV med DVD samt ett badrum med dusch och toalett. På nästa etage finner man sovrum med dubbelsäng och en enkelsäng. Det tillhör även en altan och en liten trädgård med trädgårdsmöbler och en stor uppmurad grill.

Trerumslägenheten Bersò med 4/6 sovplatser
- Mäter ca. 125 m² stor och ligger på två plan. På första etagen finner man vardagsrummet med kokvrå (fyra kokplattor, ugn, diskmaskin och kylskåp), bäddsoffa för 2 personer och TV med DVD. På nästa etage finner man sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt två badrum med dusch och toalett. Det tillhör även en altan och en liten trädgård med trädgårdsmöbler och en stor uppmurad grill. Det finns även en tvättmaskin i lägenheten.

Lägenheterna på Le Case di Pietra

Tvårumslägenheten Melia med 3/5 sovplatser

Lägenheten Melia är ca. 50 m² stor och ligger på två plan. På första etagen finner man vardagsrummet med liten kokvrå (två kokplattor, mikrovågsugn, diskmaskin och kylskåp), bäddsoffa för 2 personer och TV med DVD samt ett badrum med dusch och WC. På nästa etage finner man sovrum med dubbelsäng och en enkelsäng. Det tillhör även en altan och en liten trädgård med trädgårdsmöbler och en stor uppmurad grill.

Trerumslägenheten Bersò med 4/6 sovplatser

Trerumslägenheten Bersò är ca. 125 m² stor och ligger på två plan. På första etagen finner man vardagsrummet med kokvrå (fyra kokplattor, ugn, diskmaskin och kylskåp), bäddsoffa för 2 personer och TV med DVD. På nästa etage finner man sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt två badrum med dusch och WC. Det tillhör även en altan och en liten trädgård med trädgårdsmöbler och en stor uppmurad grill. Det finns även en tvättmaskin i lägenheten.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

La Rocca del Maestrino

Quarrata, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Agriturismo Canale

Montelopio, Toscana

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Populärt i Toscana

search map