Villa i Monticiano i Toscana

Il Fontanino

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Monticiano ingår inte i en klassisk rundresa i Toscana. Här finner du inte de stora turistbussarna, massor av butiker med souvenirer och gårdarna i området tar inte alla emot övernattande turister. Monticiano är en outforskad och fridfull plats att tillbringa semestern på - när det äkta Toscana ska upplevas.

Idyllisk medeltidsstad runt hörnet

Den gamla stadsdelen i Monticiano kan nås via en liten stig genom dalen, men man kan även kör dit. I staden finns två restauranger, en litet supermarket, en bankomat, ett café och en offentlig pool som vi inte vet exakta öppettider för. Som regel är poolen öppen under juli och augusti men vi kan inte lova detta. Huset är en bra utgångspunkt för att utforska det spännande området.

Tvårumshus med 2/3 sovplatser:
- Huset består av uppehållsrum med kök (spis med 4 kokplattor, ugn och "svensk" kaffekokare) och bäddsoffa med en sovplats (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. I uppehållsrummet finns det även TV och öppenspis. Härifrån kommer man ut till husets terrass med bord och stolar. Det finns dessutom grill och tvättrum med tvättmaskin och strykjärn / strykbräda.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villa la Pievina

Asciano, Toscana

Villa Scianellone

Torrita di Siena, Toscana

Villa Poggio Golo

Montepulciano, Toscana

Rekommendationer till dig

Borgo il Massera

Monteverdi Marittimo, Toscana

Casale La Collina

Chianni, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Populärt i Toscana

search map