Agriturismo i Monteverdi Marittimo i Toscana

Borgo il Massera

Pris från per pers.
Borgo Il Massera sett från luften
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bland de frodiga kullarna en bit från kusten och de små sköna städerna Castagneto Carducci och Bolgheri ligger Borgo il Massera i fridfulla omgivningar.

Pool och gott om plats för alla

De gamla lanthus blev nyligen renoverade och rymmer nu fyra smakfullt inredda lägenheter, varav den ena ligger i en självständig byggnad. De minsta gästerna kommer glädja sig över fina möjligheter att leka på gräsmattorna och i skogen, och gäster i alla åldrar kommer tycka om poolen (6 x 12 m) med tillhörande solterrass med parasoller och solstolar. Dessutom finns det möjlighet att gå ner till den lilla bäcken där man också kan bada.

Fina utflyktsmöjligheter till havet och inlandet

Det är bara 30 km. till de fina sandstränderna (t. ex. till Marina di Castagneto Carducci), samtidgt som man befinner sig i skogen, vilket gör Borgo il Massera till en utmärkt utgångspunkt får såväl vandringsturer, badsemester och utflykter till spännande städer. De minsta kommer säkerligen att trivas då det här finns goda möjligheter att leka i skogen och på gräsmattorna, och gäster i alla åldrar vill säkert njuta av simbassängen (6 x 12 meter) med solterrass, parasoller och liggstolar.

Rymliga lägenheter till familjer

Lägenheterna är rymliga, med en kvalitet långt över den man vanligtvis finner en bit från kusten. Alla har tillgång till en sattelit-TV, kök med fyra gasplattor samt ugn och kylskåp med frysbox, utomhusområden med bord och stolar. Här finns även tvättmaskin för gemensamt bruk. Den lilla staden Monteverdi Marittimo ligger ca. 6 km. härifrån.

L√§genheterna på Borgo il Massera

Tvårumslägenhet Ulva med 2 + 2 sovplatser

är på ca. 40 m² och består av ett uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng och badrum/toalett. Det är möjligt - mot betalning - att sätta in en extraäsng i sovrummet såväl som i uppehållsrummet. Huset har prviat uteplats med bord och stolar.

Tvårumslägenheten Fico med 4 + 1 sovplatser

är på ca. 65 m² och är fördelat på två våningar. På första våningen är det uppehållsrum med kök och dubbel bäddsoffa samt badrum med toalett och dusch. På andra våningen är det sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och karbad. Mot betalning är det möjligt att sätta in en extrasäng i sovrummet. Huset har en privat uteplats med bord och stolar på en stor altan. Lägenheterna delar ett 40 m² stort rum med stort matbord och öppen spis med Pero, vilket gör att två familjer som reser tillsammans med fördel kan hyra de båda lägenheterna tillsammans.

Tvårumslägenhet Pero med 4 + 1 sovplatser

är på ca. 65 m² och är fördelat på två våningar. På första våningen är det uppehållsrum med kök och dubbel bäddsoffa samt badrum med toalett och dusch. På andra våningen är det sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och

Huset Villa Limone med 6 + 3 sovplatser

är på ca. 80 m² och fördelad på 2 våningar. På första våningen finns uppehållsrum med kokvrå, två sovrum av vilka det ena har dubbelsäng och det andra en "smal" dubblesäng (140 cm bred) samt ett badrum med toalett och dusch, plus en toalett i det ena sovrummet. På andra våningen - i det lilla tornet - finns det ett sovrum med "smal" dubbelsäng (140 cm bred) och ett badrum samt utgång till balkong. I detta rum är det möjligt - mot en tilläggsbetalning - att sätta in en extra säng. Likaledes är det mot betalning möjligt att använda den dubbla bäddsoffan som finns i uppehållsrummet. Huset har privat terrass med bord och stolar.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Villa Fraggina

Volterra, Toscana

La Casetta nel Bosco

Sinalunga, Toscana

Villa Scianellone

Torrita di Siena, Toscana

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Villas Costa d'Orlando

Scafa Bassa, Sicilien

Villa Gisella

San Marco d'Alunzio, Sicilien

Populärt i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map