Hotell i Montespertoli i Toscana

La Locanda di San Giorgio

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Mitt i något av det mest enastående och vackra landskap Toscana kan bjuda på (och det är inte lite) ligger La Locanda di San Giorgio.

Titta in i produktionen

En gång var detta vingården Le Fonti di San Giorgios kapell men sedan man tagit bort de kyrkliga funktionerna och utvidgat den ursprungliga byggnaden så har hotellet idag 15 rymliga rum (mellan 20 och 25 m² stora), bar, rum med öppen spis och restaurang. I några av rummen finns en bäddsoffa som kan anvädas som extra säng (se Avgifter & Rabatter för pris) för ett barn eller två under 8 år. Här på toppen av kullen bor man i rofyllda omgivningar då den fortfarande aktiva gårdens aktiviteter föregår ca. 300 meter härifrån (var man kan köpa vin, olivolja och grappa!)

Klassisk inredning och charm

Både rummen och de gemensamma lokalerna är klassiskt och sobert inredda. Framför byggnaden ligger den 14 x 7 m stora poolen med solstolar, parasoller, toalett och ett kylskåp så man kan hålla drykesvaror kalla på varma dagar. Rummen har alla aircondition, privat badrum med duschkabin och toalett och det finns TV på rummen.

Egen restaurang

Restaurangen har öppet varje dag och den är endast öppen för hotellets gäster (och för dem som bor på i de 7 lägenheterna på gården).

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Santo Pietro Country House

San Gimignano, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Villa di Capovento

Castellina in Chianti, Toscana

Rekommendationer till dig

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Santo Pietro Country House

San Gimignano, Toscana

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Populärt i Toscana

search map