Agriturismo i Montespertoli i Toscana

Fattoria Poggio Capponi

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Mitt i Toscana, inom triangeln Florens, Pisa och Siena ligger vingården Fattoria Poggio Capponi i det natursköna landskapet som bland annat har inspirerat bröderna Taviani till filmen "La Notte di San Lorenzo" som är inspelad i detta område.

Vin och olivolja

Gårdens historia går tillbaka till 1400-talet och idag är det adelsfamiljen Rousseau Colzi som bor här. Det var också denna familj som utvidgade lantbruksproduktionen under 1930-talet. De producerar flera olika typer av vin, framställer olivolja och de odlar även korn och solrosor på deras 500 hektar mark. De senaste åren har familjen utökat till att även ha semesterlägenheter för uthyrning, som antingen ligger på själva gården eller på den närliggande gården Podere Masso (ca.300 meter från gården). Lägenheterna är välmöblerade och utrustade med satellit-TV.

Smaka gårdens egna viner

Vid gården finns det en stor fin pool och i den närliggande landsorten finns det både pizzeria och restaurang. Det är naturligtvis möjligt att köpa ett par av de årliga 220.000 flaskorna vin direkt från källardörren och ibland arrangeras det även vinprovningar på gården. Som en rolig parantes kan vi även nämna att familjen har en samling veteranbilar som gästerna kan gå och se.

Läs om lägenheterna på Fattoria Poggio Capponi

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Il Ragoncino

Lajatico, Toscana

Borgo Filicardo

Montespertoli, Toscana

Tenuta Cantagallo

Capraia e Limite, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Populärt i Toscana

Hotel Sovestro

San Gimignano

Villa Borri

Casciana Terme

search map