Agriturismo i Montespertoli i Toscana

Borgo Filicardo

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Här bor du bokstavligen mellan vinmarkerna då markerna på alla sidor om Borgo Filicardo präglas av odling av allt från Sangiovese, Cabernet, Merlot, Trebbiano och flera andra druvor. Borgo Filicardo är namnet på de lägenheter som hör till vingården Tenuta di Morzano.

Placering

Vi befinner oss 2,5 km från centrala Montespertoli där man finner diverse inköpsmöjligheter, caféer och matställe, medan närmaste restaurang ligger endast 1100 meter bort. Då ägaren av vingården i 2003-2004 lät bygga de 16 lägenheterna uppkallade han dem efter båda sina barnbarn: Filippo och Riccardo, alltså Filicardo.

Komfortabla lägenheter

Som det framgår av bilderna, ägarna har inte valt att ge ställets en gammal gårds charm och pittoresk prägel, istället är lägenheterna byggda med tanke på vad våra gäster lägger vikt vid: De är rymliga, de har aircondition och de har alla stor privat terrass med grill. Merparten av lägenheterna ligger på första våningen, några på andra våningen; några har utsikt över vinmarkerna och kullarna, andra mot vingården (och därmed mot parkeringsplatsen).

Pool och gemensamma faciliteter

Nedanför lägenheterna finner man en 16 x 8 meter stor pool omgiven av solstolar samt en ytterst liten barnpool. Sidan om poolområdet finner man en stor grill för gemensamt bruk och ett långbord med plats för ca. 20 personer. Bakom poolområdet finns det gott om plats för barn att leka på ett cowboy-fort (notera den smakfulla sydstatsflaggan), och här finner man även gungbrädor, bordtennisbord, boccia-bana och bordfotboll; de vuxna kan dessutom roa sig med ett stort schack-spel sidan om poolen.

Lägenheterna på Borgo Filicardo

Tvårumslägenhet med 3/5 sovplatser

Lägenheterna mäter ca. 70 m² och ligger antingen på första eller andra våningen. De består av uppehållsrum med bäddsoffa för två personer, kokvrå (liten spis med 4 kokplattor, ugn och kylskåp) och öppen spis, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, badrum med toalett och dusch samt privat terrass med bord, stolar och uppmurad grill.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Borgo dei Lunardi

Cerreto Guidi, Toscana

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populärt i Toscana

Hotel Sovestro

San Gimignano

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map