Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana
Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Kort over Italien
Bedömning
4,5 av 5
Fantastiskt
Baserat på 16 resupplevelser

Boka här för att:

  • du vill bo mitt bland vinmarkerna
  • dina barn kommer älska det
  • du kan äta ute utan att ta bilen
Förhandsboka nu!
Du kan reservera ditt boende i dag och vänta med 1:a betalningen till om en månad!
Hämtar innehåll

Ytterst familjevänlig semester i vackert naturlandskap

Basen för en perfekt familjesemester är lagd då här finns allt du önskar: pool för vuxna, barnpool, restaurang, privata uteplatser, en skön atmosfär... och mycket, mycket vackra naturomgivningar.

Landskapet är så vackert att det är svårt att förstå när man befinner sig här bland de böljande kullarna 25 km från Florens. Gården Montalbino är i sig själv värd en utflykt för att se ett fint exempel på de många små samhälle som är så typiska för landet i centrala Italien.

Vackert som ett vykort

Här finner du en pittoresk och ytterst familjevänlig liten gård med massor av faciliteter och djur. En gård som denna kallas ofta borgo och består av en klunga hus som kan vara större eller mindre. När du ser den kommer du säga: "Ja, så ska det se ut i Toscana".

Smaka egna produktionen i restaurangen

Ägarparet har valt att inreda en del av gården till lägenheter, som uthyrs på veckobasis, och på det sättet få en extra bidrag till inkomsten från deras lantbruksverksamhet: vin, olivolja och en bar bit från husen uppfödning av den traditionella toscanska svinrasen cinta senese, en svartfärgad gris som går ute i skog och mark hela året runt. Det är något för barnen att se på och så smakar de fantastiskt. Detta kan du själv konstatera i gårdens lilla restaurang La Lombricaia, där gästerna kan äta god toscansk mat i trevliga omgivningar. Att äta på terrassen är hela resan värd bara för utsiktens skull! Alla gårdens produkter kan köpas i restaurangen om du skulle få lust till att ta med något hem, vilket du säkert gör.

Ett överflöd av faciliteter, djur och stämning

Mellan olivträd ligger gårdens två pooler, en på 15 x 18 meter för de vuxna och en mindre rund till barnen. Den sistnämnda har även vattenmassage. Vad ska vi annars berätta? Att här förutom grisarna finns kalkoner, kanoner, höns, gätter, kor mm. Dessutom finns det flera grillar så man kan laga mat ute i det fria. Naturligtvis finns det även en stor parkeringsplats till gästerna. Alla trädgårdsmöbler är i metall och trä (ingen plast här!). Här finns bordtennisbord, mountainbikes, möjlighet för bågskjutning samt en promenadrunda på ca. 5 km på gårdens marker. Här finns en liten fotbollsplan för de minsta. Men det bästa av allt, här är riktigt mysigt!

Lägenheter med uteplats

Alla lägenheter har egen värmeanläggning, satellit-TV, öppen spis och inte minst, privat utomhusområde vid lägenheten med bord och stolar. Det enda lilla minus att säga är att köken är lite spartanska men vaddå? Här finns ju både grill och restaurang och även restaurang i byn ca. 500 meter härifrån. Man kan även få frukost i restaurangen om morgonen för 7€ per person, betalas på plats.

Dölj texten
Tab 5
Tab 6
Tab 7
Tab 2
Tab 4
Tab 4
Tab 8

Liknande ställe

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

På Residence i Piastroni bor du i fridfulla omgivningar utan störande moment samtidigt som du endast har 500 meter till den trevliga medeltidsstaden bakom Toscanas bästa sandstränder. Här finner man e... n rad lägenheter, en stor pool (20 x 9 m) med barnområde och en god restaurang.Läs mer

La Rocca del Maestrino

Quarrata, Toscana

Här uppe kan ni roa er med att sitta och blicka ut över Toscana, andas frisk luft och tävla om vem som kan identifiera flest städer: Pistoia, Prato och kanske även Florens på en klar dag... På La Rocc... a del Maestrino finner ni välskötta lägenheter, en fin pool samt bord och stolar utomhus till alla lägenheter.Läs mer

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Landskapet och utsikten som vi alla älskar i Toscana presenterar sig här i all sin prakt. La Vecchia Sassa erbjuder högklassiga lägenheter, fin pool och gångavstånd till en trevlig restaurang!

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

På Residence i Piastroni bor du i fridfulla omgivningar utan störande moment samtidigt som du endast har 500 meter till den trevliga medeltidsstaden bakom Toscanas bästa sandstränder. Här finner man e... n rad lägenheter, en stor pool (20 x 9 m) med barnområde och en god restaurang.Läs mer

Borgo di Fontebussi

Montegonzi, Toscana

Här bor du inte långt från Toscanas stora attraktioner men samtidigt i en av de minst "turistdrabbade" delarna av denna underbara region. Gården har något för alla: pool, barnpool, lekplats, mountainbikes och restaurang... och fin utsikt.

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Vill du ta med familjen till Toscana och njuta av strand och pool? Dessutom njuta på din egen uteplats? Och kanske vara säker på att barnen har nog för att roa sig? Du kan sluta leta, välkommen till La Cecinella.

Populärt i Toscana

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello

Få städer utmed den toscanska kusten är så mysiga och charmiga som Castiglioncello. På samma vis är Hotel Baia del Sorriso ett charmigt och prisvärt val för din vistelse. Njut av utsikten, restaurangen och stranden.

La Cecinella

Cecina Mare

Vill du ta med familjen till Toscana och njuta av strand och pool? Dessutom njuta på din egen uteplats? Och kanske vara säker på att barnen har nog för att roa sig? Du kan sluta leta, välkommen till La Cecinella.

Hotel Alta La Vista

Marina di Castagneto C.

Njut livet om dagen på en härlig sandstrand och fortsätt om kvällen på en gourmetrestaurang. Låter det lockande? På Hotel Alta La Vista kan detta upplevas.

Bokning Favoriter0 Inspiration Resmål
SEK Byt valuta Byt språk