Villa i Monteriggioni i Toscana

Casa Gaia

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

I en glänta mitt i skogen, omkring 8 km från Siena ligger Casa Gaia.

Lugn och ro på landet

Här störs man endast av fågelsång eller kanske av ett vildsvin eller två, men grannar och trafik får du köra en bit för att hitta. Det är nämligen 1300 meter grusväg att köra från landsvägen. Och ändå finns det en sorts granne, men det är ingen hemma... dessa kryptiska ord kommer av att man omkring 50 meter från huset hittar ett kloster, San Leonardo al Lago, från 1100-talet.

Trädgård med pool samt två terrasser

Casa Gaia är omgivet av en stor trädgård där du hittar en pool på 9 x 2,5 meter (150 cm djup) och två terrasser med bord och stolar, den ena med utgång från köket och den andra utanför ytterdörren. Det är ett stor gediget hus som påminner mer om ett italienskt hem än en vanlig semesterbostad vilket betyder att möblerna i stor utsträckning är antika, vardagsrummet är mycket rymligt och utformat för stora sammankomster utan tanke på romantik och mys.

Villa med 7 sovplatser
- Huset är fördelat på två plan. På första våningen hittar man ett stort vardagsrum med soffgrupp och öppen spis. I anslutning till detta finns det en matplats med ett massivt träbord som säkert räcker till 12-14 personer, härifrån kommer man ut i köket som är utrustat med diskmaskin, tvättmaskin, fyra gasbrännare, ugn, kylskåp, frys, påläggsmaskin och en stor öppen spis som kan användas till att grilla. Här finns också ett badrum med dusch och toalett. På andra våningen finns ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med dubbelsäng och enkelsäng (samt utgång till terrass med utsikt över poolen och skogen), ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med badkar och toalett.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Il Poggiolo

Monte San Savino, Toscana

Podere della Crocchia

Ciggiano, Toscana

Villa Il Quadrifoglio

Lucignano, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populärt i Toscana

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map