Villa i Montepulciano i Toscana

Podere San Bono

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Tills för få år sedan blev varje våning uthyrd separat, så det fungerar därför fint att bo två familjer som därmed får två lägenheter samtidigt som ni delar de utvändiga faciliteteterna.

Fridfull placering

Huset har en fin trädgård med trädgårdsmöbler varifrån man kan njuta av de fridfulla och nästan idylliska omgivningarna. Poolen (6 x 12 meter) med solstolar och parasoller ligger precis nedanför trädgården. Det finns ingen trafik i närheten av huset vilket mycket beror på att de sista 300 meter fram till huset går via en grusväg. Närmaste inköpsmöjligheter finner man ca. 3 km bort. Den trevliga värdfamiljen bor i närheten och kommer ofta förbi och sköter trädgården.

Spännande städer på kort avstånd

Ett besök i Montalcino (6 km) och de övriga städerna i närheten som t.ex. Pienza kan varmt rekomenderas. Vill man köra något längre ligger Siena och Arezzo samt Orvieto i Umbrien inom rimliga avstånd.

Villa med 9 sovplatser:
Husets 140 m² fördelar sig på två våningar.
- Från terrassen kommer man in i ett kombinerat uppehålls- och kök (kökshörna). Därifrån kommer man till två sovrum ett med en dubbelsäng oche tt två enkelsängar och badrum med toalett och dusch.
- Andra våningen kommer man till från en utvändig trappa och ytterligare 8-10 trappsteg innanför. Här finner du ett kök med matplats, två sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng och två badrum med toalett och dusch.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villa le Querce

San Galgano, Toscana

La Montanina

Castiglion Fiorentino, Toscana

Villa Poggiarone

Montepulciano, Toscana

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Populärt i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map