Villa i Montelopio i Toscana

Villa La Lestra

Pris från per pers.
Första våningen Andra våningen
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

En kilometer från den lilla byn Montelopio ligger denna ståtliga villa från 1800-talet som 2008 genomgick en noggrann renovering så den i dag framstår med all modern komfort. Villa är utrustad med allt från aircondition, tvättmaskin, diskmaskin, satellit-TV i nästa alla rum samt internet-uppkoppling.

Stor prydlig trädgård med pool

I trädgården på hela 5000 m² framför villan finns det en fin pool på 15 x 5 meter (djup från 40 till 150 cm) en del av poolen har således ett passande djup så att även mindre barn kan bada. I trädgården finns det även grillplats, trädgårdsmöbler samt en trädgårdspaviljong. Med andra ord, alla möjligheter för att slappa och koppla av.

Restaurang och inköpsmöjligheter

Den närmaste restaurang (som förresten bjuder på riktig autentisk toscansk mat) ligger endast 800 meter bort och om man kör några kilometer finner man i den lilla charmerande byn Peccioli diverse butiker, bank, restauranger och stormarknad.

Villa med 8/11 sovplatser
- Villan är 250 m² stor och ligegr fördelad på två plan. På första våningen finns ett uppehållsrum med en stor öppen spis, satellit-tv och soffa, en matsal med lång bordsoffa och satellit-tv, kök med fyra gasplattor, ugn, diskmaskin och kylskåp med frysbox, ett handikappsanpassat badrum med dusch och toalett, ett sovrum med dubbelsäng och privat badrum med dusch och toalett.

På andra våningen Finns två sovrum med två enkelsängar i varje (möjlighet till extra säng finns) med privat badrum med dusch och toalett samt ett sovrum med dubbelsäng (med möjlighet för extra säng) med privat badrum med dusch och toalett. Alla sovrum har satellit-tv och öppen spis. Från andra våningen leder en spiraltrappa upp till ett gammalt duvslag som nu är inrett med soffa och har en vacker utsikt över landskapet.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villa Torresassa

Iano, Toscana

Villa Angelica

Fabbrica, Toscana

Villa Collelungo

Castellina in Chianti, Toscana

Rekommendationer till dig

Tenuta Brancoleta

Monte San Savino, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Casale La Collina

Chianni, Toscana

Populärt i Toscana

search map