Agriturismo i Montaione i Toscana

Borgo Collelungo

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Den vackra gamla gården Borgo Collelungo ligger enastående fint i det böljande landskapet utanför medeltidsstaden Montaione. Som så många andra ställe i Toscana är lantbruket i dag ersatt av komfortabla lägenheter, fina uteplatser, pool till både stora och små samt så mycket mer.

Utmärkt och underbar placering

Gården ligger mitt i Toscana i ytterst lugna och fridfulla omgivningar, har en vacker utsikt, pittoreska välskötta stenbyggnader och en restaurang endast 1½ km. bort. Borgo Collelungo är ett bra val för dem som gärna vill se stora delar av Toscana och samtidigt kunna slappa i omgivningar som närmast påminner om ett vykort.

Välinredda lägenheter samt både pool och barnpool

Lägenheterna är även invändigt speciellt klassiska med sina solida, rustika möbler i traditionell toscansk stil, men här finns naturligtvis även modern komfort som att alla lägenheter har möjlighet att värmas upp och funktionella köksmöjligheter (de flesta har diskmaskiner). Mot betalning av tillägg kan man även få en mobil airconditionanläggning för att kyla ner lägenheten. Alla lägenheter har också tillgång till egen uteplats med bord och stolar i trädgården, för tvårumslägenheterna är det ett bord på 90 x 90 cm, för tre- och fyrarumslägenheterna ett bord på 90 x 150 cm. I trädgården finner man även grill samt två pooler, en för barn och en för vuxna samt lekplats för de minsta gästerna.

Läs om lägenheterna på Borgo Collelungo

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Borgo di Colleoli

Palaia, Toscana

Borgo La Casaccia

Montaione, Toscana

Borgo dell'Era

Volterra, Toscana

Rekommendationer till dig

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Populärt i Toscana

search map