Semesterbostad i Massa i Toscana

Al Settimo Cielo

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

"I sjunde himlen" betyder ställets namn och det är väl kanske lite överdrivet men man bor på en höjd och resten är vad man gör det till. När man står på terrassen framför huset eller vid sidan av poolen (12 x 4 meter) och tittar ut över havet och ned mot Massa, så verkar den majestätiska borgen Castello Malaspina, som i byn verkar väldigt hög, här uppifrån som en liten sak, långt, långt borta. Utsikten är med andra ord fantastisk, ja på klara dagar kan man se ända till Korsika! Massa centrum ligger 3 km bort och havet ca 8 km bort.

Fina lägenheter

Byggnaderna formligen kravlar sig upp för klipporna och höjdskilnaderna är så stora att det inte är nån mening att tala om första våningen osv.. Flera av lägenheterna har en större eller mindre terrass men de flesta gästerna kommer ändå till att sitta vid borden framför husen och njuta av utsikten. Lägenheterna är fräscha, ljusa och renoverade år 2006. Det finns stora glaserade klinkers på golven och ofta friliggande bjälkar i taket. Kokvråna är nya och har alla fyra kokplattor, ugn, diskmaskin och är välutrustade med husgeråd. Badrummen är funktionella och rymliga. Se bilder genom att klicka på lägenheterna.

Smart placering och fina faciliteter

Detta är ett utmärkt ställe för dem som gärna vill njuta av stranden men inte vill bo i de charmlösa turistkomplex i städerna. På stället finns det tvättmaskin, torktumlare, gemensam grill och internet-uttag i alla lägenheterna (dock ska man själv medta laptop och sladd) som är gratis. Det finns även en P-plats för varje lägenhet.

Lägenheterna på Al Settimo Cielo

Tvårumslägenhet nr. 2 med 2/4 sovplaster

är ca. 50 m² och ligger fördelad på två våningar. På ingångsplanet finns ett uppehållsrum med kokvrå och en bäddsoffa samt badrum med dusch och toalett. På våningen ovan (OBS det är lågt i tak) finns ett sovrum med dubbelsäng. Här finns aircondition.

Tvårumslägenhet nr. 4 med 3/1 sovplaster

är ca. 45 m² och ligger på ett plan. Den består av vardagsrum med eldstad och bäddsoffa för en person, separat kök, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har en egen liten terrass (ca. 5 m²).

Enrumslägenhet nr. 5 med 2 sovplaster

är ca. 25 m² och består av ett stort rum med kokvrå och bäddsoffa för två personer samt badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet nr. 6 med 2 sovplaster

är ca. 30 m² och ligger på ett plan. Den består av vardagsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet nr. 8 med 2/6 sovplaster

är ca. 60 m² och ligger på ett plan. Den består av vardagsrum med eldstad och två bäddsoffor för vardera två personer, kök, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenhet har en stor terrass (ca. 15 m²).

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Agriturismo San Giorgio

Santa Luce, Toscana

La Mandolata

Lido di Camaiore, Toscana

Villa Mazzanta

Vada, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt i Toscana

search map