Hotell i Marina di Castagneto C. i Toscana

Hotel Alta La Vista

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Alta La Vista ligger vid havet i den lilla badorten Marina di Castagneto som flera gånger fått tilldelat den europeiska blå flaggan som kännertecknar rent havsvatten. I närheten av hotellet ligger den frodiga pinjeskogen, framför hotellet ligger den bra och barnvänliga sandstranden.

Behaglig placering

På hotellet finns det reception, en god restaurang (se längre ner i texten) och solterrass som ligger på andra våningen och som har utsikt över havet. Vill du inte ligga hela dagen på terrassen eller på stranden så finns möjlighet att hyra båt eller göra utflykter på cykel eller till häst. I närheten finns det några fina Medeltidsbyar såsom Bolgheri, Castagneto Carducci, Campiglia Marittima, Massa Marittima, osv.

Flera faciliteter

Det 3-stjärniga hotellet har 22 fint inredda rum av vilka två är familjerum, där man kan bo antingen tre vuxna eller två vuxna och två barn under 14 år. Alla rum har balkong eller terrass, hälften av dem har utsikt över havet och den toscanska ögruppen. De har även aircondition, minibar, internetuppkoppling, förvaringsbox, flatscreen-tv samt badrum med toalett och stor dusch samt hårtork.

Välrekommenderad kock

Hotellets restaurang är nog huvudattraktionen, framförallt om man gillar fisk. Kocken Umberto Creatini har återvänt hem efter många år utomlands var han arbetat på bättre restauranger i Frankrike, Storbritanien, Belgien, Holland, Tyskland, Sverige, Norge, Ryssland, Japan, Dubai och många fler ställen. Umberto är inte bara en bra kock men har även en god lokalkännedom av kustens historia och dess inflytande på matlagningens varianter och traditioner.

Meny och vinlista

På denna välinredda restaurang serveras det även kött och pastarätter. Vinkortet erbjuder lokala produktioner, de mest kända internationella och italienska vinerna. Men vi rekommenderar att ni åker och utforskar det närliggande området, det är nämligen inte långt till vinplantagerna varifrån viner som Sassiccaia ocg Ornellaia kommer ifrån. Naturligtvis, så länge vädret tillåter det, kan man även njuta av Umbertos kreativitet på utomhusterrassen.

Rummen på Hotel Alta La Vista

Dubbelrum Outdoor (med frukost)

De ligger alla på första vånigen och vänder mot trädgården så här har man inte havsutsikt. De har alla en självständig ingång från trädgården och passar gångbesvärade eller resande med husdjur.

Dubbelrum utan havsutsikt med frukost

de ligger på andra eller tredje våningen och har utsikt mot byn eller kullarna bakom. De har ingen havsutsikt men de har alla balkong.

Dubbelrum med havsutsikt och frukost

de ligger på andra eller tredje våningen och har utsikt över havet och den Toscanska ögruppen. De har alla balkong. Det ligger ingen väg mellan hotellet och stranden så man störs inte av trafik, däremot ska man vara beredd på att höra havets vågor som i vissa fall kan störa.

Superiorrum med havsutsikt och frukost

Superiorrummen har samma läge och utsikt som de andra rummen men är lite större.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Stella Marina

San Vincenzo, Toscana

Hotel Villa Lo Scoglietto

San Vincenzo, Toscana

Hotel Club Stella Marina

Cecina Mare, Toscana

Rekommendationer till dig

Hotel Stella Marina

San Vincenzo, Toscana

Hotel Club Stella Marina

Cecina Mare, Toscana

Villa Mazzanta

Vada, Toscana

Populärt i Toscana

search map