Villa i Lucignano i Toscana

Villa Verde

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Fyra kilometer utanför den charmiga lilla medeltidsstaden Lucignano ligger Villa Verde med sina 200 m² och möjlighet för upp till 14 sovplatser. Villan är ett utmärkt ställe för stora familjer eller flera vänner eller familjer som vill resa tillsammans. Blir man ännu fler kan man dessutom hyra Villa Martina som ligger 40 meter bort. Närmaste inköpsmöjlighet och restaurang finns i Lucignano.

Nybyggd villa med klassiskt yttre

Trots det klassiska yttre är villan inte mer än 10 - 15 år gammal. Villan ligger vackert och med utsikt över det frodiga landskapet. Framför villan i din härliga trädgården finner man en pool på 12 x 6 meter samt stora gräs arealer där barnen kan leka fritt. Trädgården är nästan mer av en park då man finner flera olivträd, ekträd och buskar. Observera att man kan höra trafiken från vägen (lite grann) när man är vid poolen men man ser dock inte vägen som ligger förhållandevis långt bort.

Villan på 3 våningar med 12/14 sovplatser
Då terrängen ligger i en sluttning har huset egentligen två våningar då man både från den nedre och det mellersta planet har direkt utgång till terrass/trädgård.
- På den nedre våningen finns ett stort uppehållsrum, två sovrum med dubbelsäng och badrum / toalett. Det finns dessutom tvättmaskin och utgång till en övertäckt terrass med bord och stolar.
- På mellan våningen finns ett uppehållsrum med kokvrå (med diskmanskin) och en bäddsoffa för två personer, två sovrum med dubbelsäng (varav det ena med utgång till en terrass), sovrum med två enkelsängar och två badrum varav det ena med badkar.
- På den översta våningen finns ett sovrum med dubbelsäng och eget badrum.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villa Le Rondini

Lucignano, Toscana

Villa Laura

Lucignano, Toscana

Villa Fosca

Lucignano, Toscana

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Villa Fosca

Lucignano, Toscana

Villa Laura

Lucignano, Toscana

Populärt i Toscana

search map