Villa i Lucignano i Toscana

Villa Martina

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Fyra kilometer utanför den charmiga medeltidsstaden Lucignano ligger Villa Martina. Närmaste inköpsmöjligheter och restauranger finns i Lucignano.

Familjesamling och avkoppling vid poolkanten

Den fina villan mäter hela 500 m² och kan ta upp till 18 personer (skulle det inte räcka kan ett dussin till bo i grannvillan Villa Verde). Villan är omgiven av en stor trädgård där det växer bl.a. cypresser och olivträd. Mitt i trädgården finns också en härlig pool på 12 x 6 meter. I trädgården finns även bord, stolar och grill.

Villa med 16/18 sovplatser:
- På villans första våning finner man ett stort kök, uppehållsrum med öppen spis, tre sovrum med dubbelsängar samt två badrum med toalett. På andra våningen finns ett uppehållsrum med kokvrå med öppen spis och bäddsoffa för två, tre sovrum med dubbelsängar, ett sovrum med två enkelsängar samt två badrum varav det ena är med badkar och det andra med dusch.

Byggnaden rymmer även en självständig lägenhet bestående av en stor entré, uppehållsrum med öppen spis, sovrum med dubbelsäng samt badrum och toalett. Villan är utrustad med tvättmaskin och diskmaskin.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Casale Lorenzo

Subbiano, Toscana

Villa Verde

Lucignano, Toscana

Villa Laura

Lucignano, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Brezza di Mare

Scafa Alta, Sicilien

Villa Gisella

San Marco d'Alunzio, Sicilien

Casale La Collina

Chianni, Toscana

Populärt i Toscana

search map