Villa i Lucignano i Toscana

Villa Le Rondini

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Om man vill vara säker på att få plats nog till hela familjen och till vännerna så sover man tryggt på Villa Le Rondini.

Gott om plats

Med inte mindre än 8 sovrum, 7 badrum, 4 uppehållsrum, biljardrum och mycket mer är det svårt att uppfatta detta boende som trångt. Villan ligger fint mitt i Toscana, bara 6 km utanför den fina medeltida staden Lucignano, och huset är ett skolexempel på den lantliga arkitekturen i detta område. Inne i villan har det hänt lite mer de senaste 200 åren, men här finns fortfarande de klassiska bjälkarna i taket och i många av rummen är dessutom möblemanget antikt. Villan är utrustad med eget trådlöst wi-fi, diskmaskin, tvättmaskin, ugn och satellit-TV.

Stor pool

Från husets stora trädgård har man fin utsikt över landskapet. Själva poolen är större än vanligt här, hela 14 x 6½ meter. Då den stora vägen Siena-Betolle går i dalen nedanför villan, ska man vara inställd på att det kan förekomma visst trafikbuller, även om man inte kan se det.

Villan på Villa Le Rondini

Villa med 16/18 sovplatser

Den totala bostadsytan på 465 m² fördelar sig på villan och dess annex. Villan är fördelad på tre våningsplan. På första våningen finns kök, matrum, stort uppehållsrum med spis, badrum och tvättstuga. På andra våningen finns uppehållsrum med kokvrå och öppen spis. Från uppehållsrummet når man de fyra sovrum med dubbelsäng med var sitt badrum en suite. I ett av sovrummen går trappan ner till första våningen men den behöver man inte använda alla då det finns en trappa även på utsidan av huset. I anslutning till uppehållsrummet finns en stor loggia (balkong) med trädgårdsmöbler där många får plats att äta eller bara umgås. Från loggian går en stor trappa ner till gårdsplanen. Från andra våningens uppehållsrum leder en trappa upp till tredje våningen där det finns ett enkelt sovrum med tre enkelsängar. Annexet ligger framför villan och är fördelat på två våningsplan. På första våningen finns det uppehållsrum med kokvrå, toalett och biljardrum. Från uppehållsrummet leder en trappa upp till ett sovrum med dubbelsäng samt enkelsäng (något mindre - bäst för barn) med badrum en suite. I anslutning till biljardrummet finns ett sovrum med eget badrum en suite och egen tekök. Från biljardrummet går även en trappa upp till ett sovrum med dubbelsäng, eget tekök och badrum med jacuzzi en sute samt egen utgång till en liten balkong med trappa som leder ner till gårdsplanen. Villa Le Rondini har även eget trådlöst wi-fi.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villa Giola

Foiano della Chiana, Toscana

Villa Fornacino

Rapolano Terme, Toscana

La Quiete

Civitella Val di Chiana, Toscana

Rekommendationer till dig

Podere Torremozza

Borselli, Toscana

Tenuta Brancoleta

Monte San Savino, Toscana

Villa Fosca

Lucignano, Toscana

Populärt i Toscana

search map