Villa i Lucignano i Toscana

Villa Laura

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Laura ligger på den sköna landsbygden med skön utsikt ut över det omgivande landskapet med vy till medeltidsstaden Lucignano. Ni går in till staden på ca. 10 minuter och där finner du ett stämningsfullt centrum med restauranger, kaféer och inköpsmöjligheter.

Trädgård, terrass och pool

Villan har en stor trädgård varifrån man kan njuta av utsikten. Från den härliga terrassen som vänder mot dalen Valdichiana finns en paviljong med bord, stolar och grill. Här äter ni era måltider med utsikt till de toscanska kullarna. Till sist har villan en egen pool (9 x 6 m med djup på 1,4 m).

Villans indredning

Invändigt är villan fint inredd med hemtrevlig stil där fokus ligger på ordentliga material och komfort framför den senaste designen. Boendeytan är fördelad på två våningsplan med vardagsrum, kök med matplats och totalt tre sovrum och två badrum.

Villan på Villa Laura

Villa med 6 sovplatser

På första våningen finner man villans rymliga vardagsrum och matsal. Dessutom finns det soffgrupp med TV och öppenspis. På detta våningsplan finns även köket som är utrustat med spis, ugn, mikrovågsugn, kylskåp med frysfack, kaffemaskin och diskmaskin. Det finns dessutom en extra matplats - även här med TV och öppenspis som har direkt utgång till trädgården. Till sist finns det badrum med dusch och tvättrum med tvättmaskin. På andra våningen finns det två sovrum med dubbelsäng och ett barnrum med två enkelsängar samt badrum med badkar.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Casa Verdiana

Greve in Chianti, Toscana

Villa Irene

Pomaia, Toscana

Villa Oleandri

Monte San Savino, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Villa Verde

Lucignano, Toscana

Villa Irene

Pomaia, Toscana

Populärt i Toscana

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map