Villa i Lucignano i Toscana

Villa Fosca

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta är en härlig villa som erbjuder bra komfort och utsikt till det sköna toscanska landskapet. Villa Fosca ett utmärkt val för dem som önskar både spännande utflyktsmål och kunna koppla av i rogivande omgivningar.

Terrass och pool

Längs med två av villans fyra sidor löper en stor övertäckt terrass som ger skugga under dagens varmaste timmar. I trädgården finner man dessutom en härlig pool på 12 x 6 meter samt trädgårdsmöbler så man kan njuta av god mat och vin utomhus medan man tittar ut över det vackra landskapet. Skulle problem uppstå är ägaren snabbt på plats då han och frun (äldre par) bor i huset bredvid (men håller sig dock diskret för sig själv, och poolen används ej av dem). Villan är fint möblerad och innehåller bl.a. tvättmaskin och diskmaskin.

Villa med 8 sängar (150 m²):
- Villan är fördelad på två våningar med ingång på första våningen där man finner kök/allrum med öppen spis, stort uppehållsrum med öppen spis, en bäddsoffa för två personer samt badrum/toalett med dusch. På andra våningen finns det tre sovrum (två med dubbelsängar och ett med två enkelsängar), badrum/toalett och dusch/badkar. Från uppehållsrummet har man utgång till den stora terrassen vid poolen.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Palazzolo Alto

Monte San Savino, Toscana

Villa Le Rondini

Lucignano, Toscana

Villa Oleandri

Monte San Savino, Toscana

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populärt i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map