Agriturismo i Lucignano i Toscana

Fattoria Sant'Andrea

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Gården ligger ca. 3 kilometer utanför den pittoreska medeltidsstaden Lucignano där du finner ett genuint centrum med både restauranger och inköpsmöjligheter.

Två villalägenheter

Huset har uppdelats i två lägenheter som en mäklare skulle kallat för villalägenheter. De kan uthyras var för sig men även som en stor villa ifall att en större grupp önskade ha det hela för sig själv. Om man bokar båda lägenheterna får man även både tvättmaskin och diskmaskin då de finns i var sin lägenhet.

Charmerande och rustikt

Inredningen är ytterst charmerande och rustik. Gårdens placering är näst intill perfekt: endast två kilometer från den lilla byn Rigomagno och en kilometer till närmaste inköpsmöjlighet men samtidigt mitt ute i det fridfulla, gröna och böljande landskap. I Lucignano ca. 3 km bort väntar ett genuint medeltidscentrum. Mellan olivträden i den stora trädgården finner man trädgårdsmöbler, gemensam grill samt en 12 x 6 meter stor pool.

Lägenheterna på Fattoria Sant'Andrea

Fyrarumslägenhet med 6 sovplatser

Lägenheten är på ca. 100 m² och ligger på första våningen med direkt utgång till trädgården. Den består av matrum med kokvrå, uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt två badrum. Lägenheten har även tvättmaskin.

Fyrarumslägenhet med 6 sovplatser

Lägenheten är på ca. 100 m² och ligger på andra våningen med ingång via en utvändig uppmurad trappa. Den består av matrum med kokvrå och diskmaskin, uppehållsrum med öppen spis och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Agriturismo San Francesco

Castiglion Fiorentino, Toscana

Pozzonovo

Castiglion Fiorentino, Toscana

Fattoria La Gabola

Cortona, Toscana

Rekommendationer till dig

Borgo Collelungo

Montaione, Toscana

Villa Buoninsegna

Rapolano Terme, Toscana

Fattoria Poggio Capponi

Montespertoli, Toscana

Populärt i Toscana

Hotel Sovestro

San Gimignano

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map