Semesterbostad i Lucca i Toscana

Villa del Papa

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Här har vi ett undantag som bekräftar regeln: Fina och inbjudande lägenheter, en stor välskött trädgårdspark med pool som inte (!) ligger på landet men mitt i en by!

Privat uteområde

Vi befinner oss i den lilla byn Santa Maria del Giudice som ligger 8 km fra Lucca i riktning mot Pisa, vi befinner oss här så centralt i byn att ingången till egendommen ligger mittemot kyrkan. Det är nästan som att kliva in i en liten och välbehålld park var det finns privata uteplatser med bord och stolar till de tre lägenheterna, en stor murad grill och en fin pool på 12 x 6 meter (140 cm djup).

Mycket nära till inköp

Lägenheterna är som den gemensamma parken ytterst välskötta. Närmsta inköpsmöjligheter ligger ca. 25 meter bort och i den lilla byn finner man både slaktare, livsmedelsaffär, barer, bageri och restauranger. Det finns parkering på stället för alla gäster.

Lägenheterna på Villa del Papa

Tvårumslägenhet Giulia med 2/4 sovplatser

ligger på första våningen och är 55 m² stor. Lägenheten består av ett vardagsrumrum med två bäddsoffor till i varje en person och en kokvrå med fyra elplattor, kylskåp och diskmaskin, sovrum med dubbelsäng samt badrum med dusch och toalett.

Trerumslägenhet Giulia Bis med 4/6 sovplatser

Ligger på första våningen och är 75 m². Det är lägenhet Giulia (se beskrivning av denna) med tillägg av ett extra sovrum (ingång från vardagsrummet) med dubbelsäng och ett extra badrum med dusch och toalett.

Treumslägenheten Anna med 4/5 sovplatser

är ett litet självständigt hus på två våningar med ingång på första våningen och är 80 m² stor. På första våningen finns ett uppehållsrum med bäddsoffa för en person, kokvrå och öppen spis, fyra gasplattor, ugn och kylskåp. På andra våningen ligger ett sovrum med dubbelrum, ett sovrum med två enkelsängar samt ett badrum med dusch och toalett.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Azienda Agricola Bellavista

Lajatico, Toscana

Borgo dei Corsi

Ortignano Raggiolo, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence Vico

Idrosjön, Lombardiet

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Colombo Residence

Sorico, Lombardiet

Populärt i Toscana

Borgo dell'Era

Volterra

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno

Poggio alla Pieve

Pieve di Santa Luce

search map