Semesterbostad i Lucca

Il Parco

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Den lilla gröna oasen Il Parco är ett perfekt val för de som gärna vill bo i en stad men samtidigt ha möjlighet för att slappa vid poolen. Här kan man välja mellan fyra lägenheter som delar den sköna saltvattenpoolen samt den trevliga trädgården med stora bambuträd, trädgårdsmöbler och grill. Det är endast 700 meter till Luccas vackra bymur.

Du kan gå (eller cykla) till centrum

Il Parco ligger i stadsdelen San Marco, ca. 6-700 meter från Luccas imponerande gamla stadsmur, som omger det historiska centrum. Det betyder, att man på några få minuter kan promenera till centrum eller kanske göra som stadens egna invånare ta cykeln den korta vägen. Men denna position i stadens centrum gör att man kan förvänta sig trafikljud.

Låt bara bilen stå...

Även om du egentligen inte har användning för din bil när du bor här, bortsett om du inte vill använda den för att åka till Pisa till exempel eller kanske stränderna vid Viareggio finns det här en stor gemensam parkering var man tryggt kan parkera sin bil, då den är avgränsad med en elektrisk port.

Lägenheterna

Lägenheterna på Il Parco är fint inredda och har alla satellit-TV och aircondition. Mot en avgift finns det möjlighet till internetuppkoppling. Det finns även tvättmaskin för gemensamt bruk och till alla lägenheter hör egen uteplats med bord, stolar och grill.

Lägenheterna på Il Parco

Enrumslägenheten Emma med 3 sovplatser (första våningen)

denna stora enrumslägenhet är på ca. 84 m² och ligger på första våningen. Den rymmer ett litet separat kök med 2 kokplattor och mikrovågsugn. I det stora uppehållsrummet finns det en soffa (bäddsoffa för en person), ett matområde med bord och stolar och ett sovområde med dubbelsäng. I mitten av rummet står ett stort biljardrbord, som dock inte får användas då det är en antikvitet. I badrummet finns toalett och dusch. Framför lägenheten finns ett utomhusområde med bord och stolar.

Enrumslägenheten Marina med 4 sovplatser (första våningen)

lägenheten är ca. 50 m² stor och ligger med ingång på första våningen. Den består av ett stort öppent rum i två nivåer och rymmer uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för 2 personer. På den andra nivån hittar vi ännu en bäddsoffa för 2 personer samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten ligger precis ut vid poolen.

Tvårumslägenhet Contrasto med 4 sovplatser (andra våningen)

Lägenheten är på ca. 45 m² och ligger på andra våningen. Den rymmer ett uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, ett sovrum med dubbelsäng (utan dörr) samt ett badrum med toalett och dusch. Vid lägenhetens ingång finns en liten terrass med trädgårdsmöbler.

Trerumslägenheten Ausilia med 4 sovplatser

lägenheten är på ca. 65 m² och ligger på bottenvåningen. Den består av uppehållsrum, kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng samt en utdragbar sängoch badrum med toalett och dusch. Vid lägenhetens ingång finns det en liten uteplats med bord och stolar.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Eden Park Resort

Pisa, Toscana

Terrazza degli Artisti

Lucca, Toscana

Terrazza Orioulo

Florens, Toscana

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populärt i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

search map