Semesterbostad i Lucca

Il Contrasto

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Lucca är en underbar liten stad älskad av många. Förutom ett charmerande historiskt centrum med vackra byggnader bjuder staden på ett bra utbud av restauranger, uteserveringar och butiker. Och här i denna charmerande stad har vi hittat ett boende med pool, något som inte tillhör vanligheten. Dessutom känns Il Contrasto nästan mer som en privat villa än ett hotell.

Koppla av i trädgården eller vid poolkanten

Il Contrasto ligger i stadsdelen San Marco ca 700 meter från Porta San Maria som är den ena porten som tar dig in till Luccas historiska centrum. Detta innebär att du har promenadavstånd till allt du behöver. Du kan även göra som de lokala och ta dig fram på två hjul så går det lite fortare.

Efter en händelsrik dag fylld med kultur och spännande sevärdheter kan det vara skönt att få kunna koppla av under bar himmel. Il Contrasto har en trevlig trädgård med stora bambuträd och trädgårdsmöbler, grill och bordtennis. Dessutom finns här en fin saltvattenpool, något som är ovanligt för ett sk. "city-hotell". De fem lägenheterna hyrs ut på veckobasis.

Läs mer om Il Contrasto

För dig som kommer med bil

Även fast du egentligen inte har användning för din bil när du bor här, frånsett att du inte vill använda den för att åka till Pisa till exempel eller kanske stränderna vid Viareggio, finns det här en stor gemensam parkering, där du kan parkera din bil, och då den är avgränsad med en elektrisk port står den lite säkrare.

Du bor i komfortabel lägenhet

Lägenheterna på Il Contrasto är enkla men komfortabla och har alla Sat-TV och aircondition. Mot en avgift finns det möjlighet till internetuppkoppling. Det lilla pentryt hittar du i ett skåp och passar bra till att laga enklare måltider.

Läs om lägenheterna på Il Contrasto

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Azienda Agricola Bellavista

Lajatico, Toscana

Nuova Fattoria La Palazzeta

Cecina Mare, Toscana

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Populärt i Toscana

search map