Villa i Lucca

Casa Cerbiatto

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta är verkligen huset för dem som önskar lugn och ro i natursköna omgivningar. Vi befinner oss högt uppe på en kulle 430 meter över havet. Detta gör att aircondition inte behövs. Det lilla hus har nyligen renoverats och framstår som ett fint semesterhus i bergsstil med möbler av god kvalitet i trä.

När avkopplingen står i fokus

Allt är väldigt välskött och det gäller i högsta grad också utanför huset. Det finns en grill vid huset och få steg härifrån ligger poolen på 8 x 4½ meter (150 cm djup), varifrån du har den mest fantastiska utsikt över skogarna, kullarna och helt till havet: Du kan skymta städer som Pisa och Livorno, ja på klara dagar till och med Castigioncello! Nära poolen finns ett stort träbord med bänkar. Vi är 1½ km från Fiano var det finns en liten bar och restaurang. De sista 150 meter går på grusväg.

Trerumshus Casa Cerbiatto med 4 sovplatser
- Husets 70 m² ligger på två våningar. På första våningen finner du uppehållsrum med TV och kokvrå (tre gasplattor och kylskåp med frysfack). På andra våningen finns det ett sovrum med våningssäng (av bra kvalitet), ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villa Le Ferrette

Montecatini Terme, Toscana

Casa Nido

Celle dei Puccini, Toscana

Villa Il Sole

Camaiore, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Le Ferrette

Montecatini Terme, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populärt i Toscana

search map