B&B Santa Chiara

Lucca, Toscana
Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Kort over Italien
Bedömning
3,8 av 5
Bra
Baserat på 5 resupplevelser

Boka här för att:

  • aircondition är viktigt
  • du vill bo på ett litet mysigt ställe
Hämtar innehåll

Här befinner man sig mitt i Luccas historiska centrum precis ovanför Villa Bottinis stora trädgårdar som nu är en offentlig park. Så var inte fallet för två hundra år sedan då Napoleons syster Elisa Baiocchi hade sin bostad i villan som idag även används vid koncerter och andra kulturella arrangemang.

B&B Santa Chiara ligger i en pittoresk gammal byggnad där såväl inomhus som utomhusområdena är fulla av charm. Det finns totalt 5 rum som alla är snyggt möblerade och utrustade med eget badrum / toalett, aircondition och skrivbord.
OBS. I standardrummet är det inte möjligt bo fler än två personer, i superiorrummen är det däremot möjligt med en extrasäng, medans det i suiterummen kan sättas in två extrasängar.

Frukosten som är inkluderat i priset serveras när vädret tillåter ute i husets lilla trådgård. Man ska inte räkna med att få en parkeringsplats nära stället då parkering i det historiska centrum är begränsat och alltid mot betalning. För gratis parkering ska man utanför stadsmuren (ca. 500 meter).

Dölj texten
Tab 5
Tab 6
Tab 7
Tab 2
Tab 4
Tab 4
Tab 8

Liknande ställe

Hotel Universo

Lucca, Toscana

Res till Toscanas gamla huvudstad (innan år 1000) och unna dig en vistelse på det centrala Hotel Universo i Lucca. Hotellet ligger mitt i centrum bland historiens stora palats. Hotellet är stadens äldsta, men fortfarande i toppform!

Hotel Ilaria

Lucca, Toscana

Ett fint fyrstjärnigt hotel med all komfort och inte minst parkering mitt i Luccas historiska centrum. Lämna din bil här och låna en cykel i stället, så känner du dig direkt som en Lucca-bo!

Albergo Quattro Gigli

Montopoli Valdarno, Toscana

Albergo Quattro Gigli kombinerar allt det bästa med Toscana: god mat, härliga viner, hjärtlig mottagning, smakfulla omgivningar och en stämningsfull medeltidsby. Dessutom finns det både aircondition, wi-fi och pool.

Rekommendationer till dig

Il Parco

Lucca, Toscana

Il Parco erbjuder något unikt: en placering i staden i kombination med trädgård och pool. Det ska man leta länge efter i Lucca. Förena här kultur och shopping med avkoppling!

Appartamento Azalea

Lucca, Toscana

Denna ljusa lägenhet ligger mitt i Luccas centrum, närmare bestämt i det område som en gång om månaden fylls av handelsbodar till den stora antikvitetsmarknad, och där bokantikviteter säljs dagligen. ... Lägenheten ligger på fjärde våningen och med en fin utsikt över stadens tak. Läs mer

Terrazza Puccini

Lucca, Toscana

Trevlig lägenhet beliggande i Luccas historiska centrum med plats till fyra personer. Den fina terrassen gör inte lägenheten mindre attraktiv!

Populärt i Toscana

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello

Få städer utmed den toscanska kusten är så mysiga och charmiga som Castiglioncello. På samma vis är Hotel Baia del Sorriso ett charmigt och prisvärt val för din vistelse. Njut av utsikten, restaurangen och stranden.

Agriturismo il Castagnolino

San Gimignano

Ibland är det så enkelt. Du vet precis vad du önskar och vi serverar det till dig: ett litet genuint lantställe med egen restaurang där du kan njuta av vällagad mat efter ett dopp i poolen eller dag full av upplevelser i det sköna Toscana.

La Vedetta

Montenero

Denna villa uppfördes under slutet av 1700-talet av den danska baronen Herman Schubart

Bokning Favoriter0 Inspiration Resmål
SEK Byt valuta Byt språk