Semesterbostad i Lucca

Appartamento Aria di Lucca

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Appartamento Aria di Lucca ligger i Lucca historiska centrum, ett stenkast från stadens huvudgata, shoppinggatan Via Fillungo. En mysig bas för en vistelse i en av Italiens mest charmerande städer.

Mitt i centrum utan stress

Det är ett verkligen ett nöje att bo mitt i Luccas historiska centrum för här är atmosfären behaglig och avslappnad. Tiden tycks gå långsammare här än på andra håll, och det är doften av kaffe och kakor som präglar luften, inte avgaser. Namnet Aria di Lucca betyder samtidigt Luccas luft och Luccas atmosfär.

En fin lägenhet... om du inte är alltför lång

Lägenheten är inredd i traditionell toskansk stil, som kännetecknas av mörkt trä, smide och tunga tyger, och du har de friliggande bjälkarna i taket ovanligt nära, för det är bara 190 cm till tak (och hallen från vardagsrummet till sovrummen är bara 174 cm hög!). Med andra ord, inte ett upplagt val för långa människor samtidigt som du bör uppskatta charmen i inredningen mer än ljuset, eftersom det inte är en särskilt ljus lägenhet.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser:
- Lägenheten mäter 84 m² och ligger på andra våningen. Den består av vardagsrum med soffa, matbord och öppet kök (4 kokplattor, ugn, kyl-frys och diskmaskin), sovrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng, ett badrum med dusch och toalett och ett andra badrum med badkar och toalett.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Appartamento Azalea

Lucca, Toscana

Appartamento Boheme

Lucca, Toscana

Terrazza degli Artisti

Lucca, Toscana

Rekommendationer till dig

Terrazza Puccini

Lucca, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populärt i Toscana

Hotel Alta La Vista

Marina di Castagneto C.

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map