Villa i Iano i Toscana

Villa Torresassa

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

I Toscana kan man det här med att förena gammalt och nytt. Det sett de förmår att inreda gamla hus på med respekt, samtidigt som man tillför nutidens högra krav till komfort ger respekt. På samma vis förstår man hur man bygger helt nytt från grunden så att man vid första ögonkastet tror att det är gammalt. En sådan villa är Villa Torresassa.

Din egen pool

Villa Torresassa är inte alls gammal, men byggd i modern tid. Villan ligger för sig själv som en del av lantstället La Vecchia Sassa som genom åren erbjudit våra kunder smakfulla semesterlägenheter med gemensam pool. Med Villa Torresassa får kvaliteten ett extra lyft då du får både egen terrass, eget hus och inte minst privat pool precis nedanför huset.

Livet i det fria

Men vi ska nu heller inte glömma terrassen som är riktigt fin. Den är stor, fint inhägnad med smakfullt staket och så har den en praktfull utsikt. Den ligger på markplan i förbindelse med vardagsrummet så man lätt kommer ut från köket. Hela huset är dessutom omgivet av en privat trädgård.

Inte ett finger att sätta på komforten

Villa Torresassa är för de kräsna, som inte önskar kompromissa under de förhållandevis få semesterdagarna om året. Här finns verkligen allt vad du kan önska till en avkopplande semester. Självklart även aircondition. Av andra viktiga faciliteter kan vi nämna wi-fi, tvättmaskin och diskmaskin.

Villa med 8 sovplatser
- Villa Torresassa mäter ca. 270 m² och är fördelad på två våningsplan. På första våningen finner du rymligt vardagsrum i form av uppehållsrum och matsal som hör samman med det stora välutrustade koket (5 kokplattor, ugn, kylskåp med frysfack, diskmaskin, kaffemaskin osv.). Här finns också två sovrum, varje med eget badrum med toalett och dusch. På andra våningen finns det ytterligare två sovrum, också dessa med egna badrum med toalett och dusch.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Villa Il Sole

Camaiore, Toscana

Villa La Lestra

Montelopio, Toscana

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Populärt i Toscana

Poggio alla Pieve

Pieve di Santa Luce

Villa Borri

Casciana Terme

search map