Agriturismo i Iano i Toscana

La Vecchia Sassa

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Det är upplagt för alla tiders semester på denna gamla och ytterst stämningsfulla gård med smakfulla och bekväma lägenheter. Här finns det mesta man behöver för att göra sin semester i Toscana till en oförglömlig upplevelse.

Utsikt, pool och restaurang runt hörnet

På kanten till den pittoreska byn Iano ligger La Vecchia Sassa. Lägenheterna ligger utspridda i olika byggnader, en av dem ligger dock i själva Iano, men det är fortfarande inte längre än 80 meter till gårdens huvudbyggnad. Utsikten, ja den är svårslagen, och poolen är ovanligt fin med sina många solstolar och parasoll. Det finns mynt-tvätteri på gården och endast 5 km bort hittar du en fin 18-håls golfbana. La Vecchia Sassa har för övrigt också ett avtal med den närliggande ridskolan Il Fregione. I själva Iano hittar du en bra restaurang vid namn Antico Borgo, som också gör pizzor, dessutom finns här en minimarket.

Fina lägenheter med terrass

Lägenheternas kvalitet är en bra bit över genomsnittet, de är rymliga och i stor utsträckning möblerade med stilfulla antika möbler. De har alla diskmaskin, satellit-TV, kaffemaskin och mycket mer, och nästan bäst av allt: en privat terrass med bord, stolar och parasoll. Kan du vänta?

Läs om lägenheterna på La Vecchia Sassa

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

Villa Torresassa

Iano, Toscana

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Toscana

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map