Agriturismo i Guardistallo i Toscana

Agriturismo il Gheppio

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo il Gheppio ligger fridfullt på de frodiga kullarna bakom den toscanska kusten och ca. 16 km från sandstränderna vid Marina di Cecina. Det är 1,7 km till centrala Guardistallo. De sista 1000 meterna fram till gården går via en grusväg vilket gör att trafiken inte hörs från själva gården.

Barnvänligt poolområde

Gården består av fyra mindre byggnader med totalt 11 lägenheter. De delar poolen som är helt inhägnad (som de flesta barnfamiljer värdesätter) och som rengörs med saltfilter. Det finns gott om plats mellan byggnaderna och lägenheterna och till en början kan det vara svårt att hitta runt pga de många olivträden som nästan skapar en labyrint.

Lägenheter med privat terrass

De 11 lägenheterna har alla egen terrass framför dörren med ordentliga trädgårdsmöbler i metall. Ibland kan man vara så lyckosam att skymta havet, men de många olivträden tar som oftast det mesta av utsikten. Lägenheterna är fint inredda och möblerade i den traditionella rustika stilen. OBS: Var uppmärksam på att eventuella extra sängar i de största lägenheterna ska betalas på plats.

Läs om lägenheterna på Agriturismo il Gheppio

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villaggio Il Borgo

Guardistallo, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Borgo San Pecoraio

Riparbella, Toscana

Rekommendationer till dig

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Agriturismo San Giorgio

Santa Luce, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Populärt i Toscana

search map