Agriturismo i Greve in Chianti i Toscana

Fattoria Santo Stefano

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Man får väldigt mycket stämning och vackert landskap för pengarna på Fattoria Santo Stefano som ligger idylliskt på kullarna utanför den berömda vinstaden Greve in Chianti.

Äkta vingård

De sympatiska ägarna producerar flera typer av vin, grappa och olivolja på deras 140 hektar stora marker. Endast 50 av dessa är dock odlad jord, resten är täckt av skog där man kan gå långa turer. På förfrågan kan man även få en rundvisning i gårdens vinproduktion som avslutas med provsmakning.

Rymliga lägenheter med uteplats

Då familjen inte längre hade behov för så mycket plats beslutade man sig för några år sedan att inrätta 8 lägenheter för gäster. De rymliga lägenheterna är snyggt möblerade, i stor utsträckning med antika möbler och skönt nog inte i den lite uttråkade "romantiska" stil som man ser på så många andra ställe i Toscana. Alla lägenheter har bord och stolar runt om byggnaderna och självklart finns det också en härlig pool samt möjlighet för att grilla på gården.

Praktfullt lugn och utsikt

Den praktfulla utsikten från gården över vinmarkerna, olivlundar, skog och böljande backar är ett kapitel för sig själv. Här får man en semester i lugn och ro i härliga omgivningar och landsvägen ligger hela 1900 meter från gården. Den charmiga lilla staden Greve in Chianti ligger ca. 4100 meter ifrån gården.

Läs om lägenheterna på Fattoria Santo Stefano

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Borgo Santinovo

Colle Val d'Elsa, Toscana

Agriturismo Ca' Lucano

Arezzo, Toscana

Fattoria La Sala

Greve in Chianti, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map