Agriturismo i Greve in Chianti i Toscana

Fattoria La Sala

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Mitt i den vackraste och mest oberörda natur i Chianti ligger Fattoria La Sala. Belägenheten är på många sätt idealisk, då man befinner sig mitt ute på landet med långt till närmsta granne och trafikerad väg är det bara 800 meter till närmaste restaurang i det lilla samhället La Panca, 8 km till Greve in Chianti och 25 km till Florens. 2 km bort finns en liten affär men för större inköp måste man till Greve in Chianti.

Romantik och stillhet för par

Den gamla gården används idag som sommarhus för ägarna som normalt bor i Florens. Men då den är väldigt stor för två personer har de inrett tre smakfulla lägenheter för gäster. Stället rekommenderas inte barnfamiljer då lägenheterna är för två personer (med plats för en tredje säng) utan riktas åt par som är ute efter ett romantiskt ställe i en vacker natur.

Gott om plats och fin utsikt

Lägenheterna är trevligt möblerade och platsen är förhållandevis mycket stor för de max tio personerna som kan bo här samtidigt. Värt att nämna är att på många ställen som tar emot upp till 50 personer har gästerna mindre yta att röra sig på. Utsikten från både lägenheterna och poolen (6 x 12 m) är helt enkelt överväldigande.

Lägenheterna på Fattoria La Sala

Tvårumslägenhet Loggetta med 2 sovplatser

Ligger på första våningen och består av rum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch. Framför lägenheten finns det en privat terrass med bord och stolar. Mot betalning av tillägg kan man använda soffan i uppehållsrummet som en extra sovplats.

Tvårumslägenhet La Terrazza med 2 sovplatser

Ligger på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch. Framför lägenheten finns det en privat terrass med bord och stolar.

Tvårumslägenhet Fienile med 2 sovplatser

Ligger i den gamla ladan fördelad på två våningar med ingång på första våningen. Lägenheten består av ett uppehållsrum med kokvrå och TV, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch. Framför lägenhetens dörr finns det en privat terrass med bord och stolar. Det är möjligt att i betalning av tillägg utnyttja soffan i uppehållsrummet som en extra säng. I alla lägenheter finns det trappsteg inomhus.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Fattoria Santo Stefano

Greve in Chianti, Toscana

Agriturismo Collelungo

Castellina in Chianti, Toscana

Tenuta Cantagallo

Capraia e Limite, Toscana

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populärt i Toscana

search map