Hotell i Florens

Hotel Le Due Fontane

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet är ett 3* hotell som ger dig Florens alla sevärdheter, butiker, restauranger och sköna atmosfär rakt utanför dörren.

Pittoresk filmkuliss

Torget Piazza Santissima Annunziata är otroligt stämningsfullt och förekommer i flera filmer som utspelar sig i Florens. Torget är utan tvekan ett av Florens vackraste och har knappt ändrat utseende de senaste hundra åren. Dessutom är torget praktiskt taget helt fritt från trafik.

Familjedrivet hotell

På ett hörn av torget ligger Hotel Le Due Fontane, ett 3* hotell som har en trevlig utstrålning, mycket pga den hjälpsamma familjen som står för den dagliga driften. Den nybyggda och inbjudande receptionen välkomnar sina gäster tillsammans med den nya glassbaren / caféet som utgör en ny del av hotellet. Från receptionen och glassbaren kommer man in till frukostrestaurangen som serverar en en varm och kall buffé. Hotellet kan även hjälpa till med parkering i närheten (mot betalning).

Rummen

Totalt finns det 57 smakfullt inredda rum som alla är utrustade med minibar, satelit-TV, telefon, internet uppkoppling samt badrum med toalett, dusch och / eller badkar. Här bor man få minuters promenad från domkyrkan och resten av Florens sevärdheter.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Italia

Siena, Toscana

Hotel River

Florens, Toscana

Hotel Astro Mediceo

Florens, Toscana

Rekommendationer till dig

Il Trebbiolo Relais

Pontassieve, Toscana

Terrazza Orioulo

Florens, Toscana

Terrazza Belvedere

Florens, Toscana

Populärt i Toscana

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map