Hotell i Florens

Casa Rovai

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Casa Rovai är ett litet trevligt "gästhus" som ligger mitt i Florens historiska centrum, nära både Domkyrkan, Santa Croce och Palazzo Vecchio.

Gammalt palats

Det är inrett i en stor lägenhet på andra våningen (utan hiss) i ett av Florens gamla palats och stället har varit i familjens ägo i över 100 år. Först under 2005 beslutade man att man skulle göra om lägenheten till ett litet bed & breakfast och det har lagts stor vikt på att bevara den ursprungliga stilen med antika möbler, precis som man har bevarat alla gamla freskmålerier i taken och på väggarna, som ger stället sin alldeles speciella atmosfär.

Moderna faciliteter

Dock har det lyckats komma in vissa moderniteter på detta boende, vilket syns allra tydligast i frukostmatsalen som även fungerar som intenetpoint. Förutom frukostmatsalen finns det ett uppehållsrum och en liten terrass till gästernas förfogande. Gästerna kan gratis förse sig med mineralvatten, precis som det finns kaffe samt te framme till gästerna.

Välinredda rum

Det finns totalt 6 rum, som alla har aircondition, satellit-TV och förvaringsbox. Då alla rum vätter mot den lugna innergård, är det inte mycket här som kan störa nattsömnen. Rummen kan kombineras på många sätt om man reser många tillsammans, dessa möjligheter beskrivs nedan. De två enkelrummen har privat badrum ute i korridoren, medan alla övriga rum har privat badrum med dusch och toalett på rummet.

OBS: Det är viktigt att ni informerar er ankomsttid vid bokningen då det inte finns personal på plats hela dagen.

Vi vill dessutom göra er uppmärksam på att det INTE är möjligt att parkera vid hotellet och att man heller ej kan köra fram till dörren för att lämna / hämta bagage pga. de regler som gäller i området. Dock kan man förbeställa en p-plats i det närliggande parkeringshus (50 m) som kostar ca. 25 euro per dag.

För att se bilder från de enkla rummen kan man trycka på denna blå länken:

Läs om rummen på Casa Rovai

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Cimabue

Florens, Toscana

Hotel River

Florens, Toscana

Hotel Torre Guelfa

Florens, Toscana

Rekommendationer till dig

Hotel Le Due Fontane

Florens, Toscana

Hotel Cimabue

Florens, Toscana

Palazzo Virginio

Florens, Toscana

Populärt i Toscana

search map