Agriturismo i Chianciano Terme i Toscana

Palazzo Bandino

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Huvudbyggnaden med lägenheterna Leccio och Mandorlo på andra våningen Lägenheten Leccio med egen liten terrass på andra våningen Rummet La Noce ligger i ett självständigt litet hus
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Det södra Toscana bjuder på många överraskningar för den som aldrig besökt det förr, men även för den beresta Toscana resenären. Palazzo Bandino ligger på den böljande kullarna ovanför Chianciano Terme, ett område rikt på kultur, vinmarker och varma källor.

Vinproduktion med Vinsanto i högsäte

Gården producerar olivolja och vin av flera olika slag, bl.a. den berömda Vino Nobile di Montepulciano och den alltid välsmakande Chianti. Man framställer även det traditionella desertvinet Vinsanto som varierar något i sin smak från något som skulle kunna uppfattas som torr sherry till ett sött desertvin. Detta beror på att man torkar druvorna i flera månader tills de nästan blir russin. Därefter pressar man dem och häller saften på små fat som kallas caratelli, som sedan får ligga i flera år. Under denna tid har man ingen möjlighet att kontrollera processen så att framställa Vinsanto kräver både stor kunskap och tålamod. Blir resultatet bra så får man ett vin som får änglar att sjunga.

Gå på jakt i köksträdgården

Vill man få röra på sig under semestern så är gästerna välkomna att deltaga i olivhösten i november. Vill man ta det lite lugnare kan man hålla sig i trädgården där grönsaker och örter är till gästernas fria disposition.

Köp gårdens egna produkter

Vid huset finns vinkällaren där det är möjligt att köpa gårdens vin och andra produkter som framställs på gården. På gården finns även en restaurang och en härlig och stor pool med terrass och omkringliggande trädgård. Om man vill pröva ett annat matställe kan vi varmt rekommendera "Il Rabarbaro" som ligger 1300 m härifrån. Stället ligger i avslappnade och lantliga omgivningar, några få kilometer från många utflyktsmål samt i närheten av Chiancianos kurbadsanstalter.

Aircondition och rökfria lägenheter

På Palazzo Bandino finner vi själva huvudbyggnaden med rum och lägenheter (på första och andra våningen), och vid sidan om ytterliggare fyra byggnader med lägenheter. Alla bostäder är utrustade med aircondition, TV och kaffemaskin. Rökning är förbjuden i alla rum och lägenheter.

Läs om lägenheterna på Palazzo Bandino

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Agriturismo Paradiso

Asciano, Toscana

Agriturismo Poggio Corbello

Massa Marittima, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

Populärt i Toscana

search map