Agriturismo i Certaldo i Toscana

Caselsa

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Denna typiska toscanska bondgård är belägen mycket centralt i Toscana nära medeltidsförfattaren Boccaccios födelseort Certaldo, vars äldsta del Certaldo Alta verkligen är värt ett besök.

Fina lägenheter, pool och utsikt

Den gamla gården Caselsa har blivit riktigt fint renoverad och är idag uppdelad i sju fina och välutrustade lägenheter som alla har egen uteplats med trädgårdsmöbler. Den härliga poolen mäter 12 x 6 meter och är tillsammans med utsikten tillgänglig för alla gäster.

Introduktion till närområdet

Den rara och vänliga värdfamiljen hälsar varmt välkommen och ger en riktigt bra introduktion av närområdet, bl.a. tips till goda restauranger, inköpsmöjligheter och sevärdheter. Bor du på Caselsa bor du strategiskt bra för utflykter till Toscanas många kulturstäder och endast ca. 4 km från den härliga medeltidsstaden Certaldo som består av en ny stadsdel med massor av butiker, restauranger mm. och den gamla stadsdelen med fler restauranger som kan nås via en kort men fin tur med linbanan. Närmaste pizzeria ligger för övrigt endast 2 km från Caselsa.

Läs om lägenheterna på Caselsa

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Le Fonti a San Giorgio

Montespertoli, Toscana

Borgo La Casaccia

Montaione, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Populärt i Toscana

search map