Semesterbostad i Cecina Mare i Toscana

Nuova Fattoria La Palazzeta

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Du och dina barn kommer att finna det sanna paradiset på Fattoria La Palazzeta: här bor man i rymliga och nyrenoverade lägenheter med privata terrasser runt en av de finaste och mest barnvänliga pooler, som går att uppleva längs Toscanas kust. Det tar mindre än fem minuter från parkeringen till närmaste fina sandstrand (2 km bort) och inom en halvtimme väntar flera medeltidsborgar och städer i ett skönt varierande landskap för hela familjen att utforska.

Närvarande och vänlig värdfamilj

På Fattoria La Palazzeta möter man Chiara och hennes make Giovanni samt deras två livliga pojkar som är bra på att bli lekkamrater med gästernas barn. Chiara har haft familjer från Skandinavien som gäster långt innan hon blev mamma; hon har sålt de flesta lägenheter som fanns på den ursprungliga gården där hon själv bor, och låtit bygga nya semesterlägenheter helt från grunden för att passa dagens krav och behov. Det enda hon har kvar från den tidigare anläggningen är namnet Fattoria La Palazzeta, där man lagt till ordet Nuova som betyder "Nya".

Härlig pool för både barn och vuxna

Alla lägenheter vetter mot poolen som är uppdelad i två åtskilda delar: den ena är grund och helt perfekt för barn som vill leka, den andra något djupare och inbjuder till en simtur. Föräldrar kan se fram emot att sola eller ligga i skuggan på sina egna terrasser, medan barnen leker i synfältet. Poolen är helt inhägnad, vilket innebär att man inte behöver bekymra sig om var barnen är när badtiden är över.

Aktiviteter på gården och runt

Förutom den härliga poolen kan barnen njuta av den lilla bana som Chiara har arrangerat och där barnen på kvällen samlas för att köra med två små elektriska barnbilarna eller roar sig med barncyklar. Det finns kartor till det lokala äventyrsbadet, Acqua Village Cecina om man inte föredrar att uppleva bambi (rådjur för oss vuxna) i tallskogen eller bygga ett sandslott på de närliggande sandstränderna. Låt dina barn fascineras av gamla slott och städer som det finns gott om i närområdet bakom kusten mot det guideböcker kallar "den klassiska Toscana". Men det finns också aktiviteter för de vuxna som vill komma ut för att smaka de stora vinerna från Bolgheri, Sassetta, Riparbella, Castagneto Carducci, mfl.

Välutrustade lägenheter med privat uteplats mot poolen

Varje lägenhet har ingång från trädgården eller terrassen på bottenvåningen. Alla lägenheter är utrustade med aircondition. Dessutom finns all nödvändig komfort i form av diskmaskin, wi-fi och satellit-TV. Sovplatserna i uppehållsrummen är helt vanliga sängar där både mindre och större barn, eller vuxna för den delen får en behaglig sömn. Dessutom kan man se fram emot att sitta utanför och njuta av måltiderna eller en aperitif i det varma vädret på den egna uteplatsen. Som sista fordel har man tillgång till gemensam parkeringsplats med gott om plats för alla som bor i de totalt 16 lägenheterna.

Lägenheterna på Nuova Fattoria La Palazzeta

Tvårumslägenhet Cantine med 4 sovplatser (1:a / 2:a vån.)

Det finns åtta tvårumslägenheter med två badrum i huset Cantine. De har ingång på bottenvåningen från trädgården men är fördelade över två våningar. De består av ett vardagsrum med kokvrå (4 kokplattor och mikrovågsugn, stort kylskåp och diskmaskin) och två sovplatser, sovrum med dubbelsäng samt två badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet Colombaia med 4 sovplatser (1:a vån.)

Det finns en lägenheter med ett sovrum med två badrum i huset Colombaia. Den ligger på bottenvåningen med ingång från trädgården och består av uppehållsrum med kokvrå (4 kokplattor och mikrovågsugn, stort kylskåp och diskmaskin) och två sovplatser, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet Colombaia nr. 4 med 4 sovplatser

Lägenheten Colombaia 4 har bara ett badrum - men har istället den största uteplatsen då den ligger på hörnet av huset. Lägenheten ligger på bottenvåningen och består av ett vardagsrum med kokvrå (4 kokplattor och mikrovågsugn, stort kylskåp och diskmaskin) och två sovplatser, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Cantine med 4/6 sovplatser (1:a / 2:a vån.)

Det finns fyra tvårumslägenheter med två badrum i huset Cantine. De har ingång på bottenvåningen från trädgården men är fördelade över två våningar. De består av uppehållsrum med kokvrå (4 kokplattor och mikrovågsugn, stort kylskåp och diskmaskin) och två sovplatser, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt två badrum med toalett och dusch.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Borgo Guglielmo

Cecina Mare, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Rekommendationer till dig

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Toscana

Borgo dell'Era

Volterra

Hotel Sovestro

San Gimignano

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno

search map