Semesterbostad i Cecina Mare i Toscana

La Cecinella

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

La Cecinella öppnade år 2000 och erbjuder 156 lägenheter där alla är komfortabla och välinredda med aircondition och privat uteplats. Här bor du nära Toscanas mest berömda städer samtidigt som du bor få minuter från stranden.

Strategisk placering

Semesterstället La Cecinella ligger i lugna omgivningar utanför staden Cecina. När man åkt igenom den gamla pinjeskogen kommer man efter 800 meter fram till de breda sandstränderna som toscanarna vallfärdar till om sommaren. Här är ca. 1½ km til badorten Cecina Mare och ca. 3 km till staden Cecina, lite inåt landet där man finner alla slags butiker, restauranger och diskotek samt en tågstation. Härifrån tar man sig snabbt till Toscanas mest berömda städer och samtidigt är stranden bara få minuter bort. Det finns busservice till stranden från mitten av juni till mitten av september.

Lägenheter med balkong, terrass eller veranda

La Cecinella öppnade i år 2000 och de 156 lägenheterna är alla komfortabla och välinredda med aircondition, satellit-TV, telefon och förvaringssbox. Villalägenheterna ligger spridda runt omkring i det gröna området och har alla en stor veranda där man kan äta sina måltider. Det finns 4 lägenheter i varje hus. De har alla telefon, satellit-TV och aircondition. Till lägenheterna hör en balkong eller terrass.

Flera faciliteter för barn och vuxna

På själva området finns det goda inköpsmöjligheter, restaurang (öppen hela dagen) pizzeria, bar, spelhall, tidningskiosk, lekplats och tvätteri. Det finns också möjlighet att hyra cyklar och scooter. För dem som inte önskar ligga på stranden eller besöka de många kulturstäderna, finns det en stor pool (25 x 12 meter) med hydromassage, barnpool, tennisbanor, bordtennis och möjlighet för att delta i simkurser, windsurfing-kurser etc. Det arrangeras kvällsunderhållning i högsäsongen. Det finns dessutom ett wellness center var man kan mot betalning få massage eller annan behandling, var man bl.a. kommer i diverse bad och bastu.

Lägenheter i huvudbyggnaden:

Lägenheterna på La Cecinella

Enrumlägenhet med 4 sovplatser (typ A)

Lägenheterna är ca. 25 m² och består av uppehållsrum med liten kokvrå, bäddsoffa (utdragssäng) samt avskilt nattområde med dubbelsäng och badrum/toalett. De ligger på 1:a vån. (terrass) eller på 2:a vån. (balkong). Det finns 32 lägenheter av denna typ.

Tvårumslägenhet med 6 sovplatser (typ B)

Lägenheterna är ca. 50 m² och består av uppehållsrum med kokvrå samt bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng och bäddsoffa (utdragssäng) samt badrum/toalett. De ligger på 1:a vån. (terrass) eller på 2:a vån. (balkong). Det finns 8 lägenheter av denna typ.

Tvårumsvillalägenhet med 5 sovplatser (typ C)

Lägenheterna är ca.30 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa (utdragssäng), sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum/toalett. Det finns 66 lägenheter av denna typ och de ligger alla på 1:a vån.

Trerumsvillalägenhet med 6 sovplatser (typ D)

Lägenheterna är ca. 36 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum/toalett. Det finns totalt 50 lägenheter av denna typ och de ligger alla på 1:a vån.. Det må endast vara det antal personer i lägenheterna som det finns sovplatser till - oansett om det gäller små barn.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

Rekommendationer till dig

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Populärt i Toscana

search map