Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Flera sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Castiglioncello är en liten trevlig by längs den toscanska kusten. Den består av ett livligt centrum och små villor och hus byggda omkring dess pinjeskog. Byn präglas av många gröna områden och en lugn miljö omkring centrum. Längs huvudvägen som slingrar sig vid sidan av Castiglioncellos klippor och stränder finns ett bra utbud av restauranger, pizzerior och bare.

På stranden är det möjligt att hyra både små båtar och trampbåtar. Här och i den härliga parken som tillhör Castello Pasquini arrangeras det underhållning både om dagen och kvällen. Castiglioncello är känt i Toscana för sina fantastiska klippor och det praktfulla badvattnet. Lämpligt för alla!

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

I byn finns det tågstation varifrån det är möjligt att åka tåg till många av Toscanas mest kända städer. Det tar ca. 1,5 timme till Florens med tåg och det kan rekommenderas då man på det sättet ankommer precis mitt i centrum och inte behöver bekymra sig om den kaotiska trafiken eller de ofta stora problem med parkering. Det tar självklart ännu kortare tid till städerna Pisa och Lucca.

 
 

Populärt i Toscana

search map