Agriturismo i Castiglion Fiorentino i Toscana

Agriturismo Le Capanne

Pris från per pers.
Lägenhet Bosco Lägenhet Castagneto Lägenhet Noceto Lägenhet Oliveto
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo Le Capanne (336 m.ö.h.) har den vackraste utsikt över backarna öster om Castiglion Fiorentino vars område domineras av olivplantager, vinmarker och skog.

Produktion av vin och olivolja

Le Capanne producerar ekologisk olivolja, vin av god kvalitet och odlar flera frukter som gästerna är välkomna att själva plocka från träden. I skogarna finner man på hösten kastanjer, bär och svamp.

Nyrenoverat lantställe

Det gamla lanthuset har nyligen blivit renoverat så man kan njuta av landskapet och omgivningarna i bekväma bostäder och med de tjänster som de gamla toscanska bönderna inte hade installerat i gamla dagar. Atmosfären och charmen präglar dock fortfarande stället. Vid huset finns det en pool, trädgård med bord, stolar och parasoller samt grill så man under sommaren kan njuta av solen i fulla drag.

Närmaste restaurang och affär

Den närmsta restaurangen ligger ca. 900 m från huset medan den närmsta livsmedelsaffär ligger ca. 1 km bort. Tycker man om att rida så finns det tillgång till hästar 7 km från huset. Lägenheterna är rustikt möblerade och är alla utrustade med tvättmaskin.

L√§genheterna på Agriturismo Le Capanne

Trerumslägenheten Castagneto med 4 + 2 sovplatser

Lägenheten Castagneto ligger på första våningen och är på ca. 77 m². Lägenheten består av ett välutrustat kök med ugn, uppehållsrum med dubbel bäddsoffa (kan användas mot betalning av tillägg), sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, sovrum med två enkelsängar och två badrum med toalett och dusch. Lägenheten är dessutom utrustad med tvättmaskin.

Fyrarumslägenheten Noceto med 4+2 sovplatser

Lägenheten Noceto ligger på första våningen och är på ca. 81 m². Lägenheten består av ett välutrustat kök med ugn, uppehållsrum/sovrum med dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och två badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenheten Bosco (2:a vån.)

Lägenheten Bosco ligger på andra våningen och är på ca. 69 m². Lägenheten består av ett välutrustat kök med ugn, uppehållsrum med öppen spis och bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenheten Oliveto (3:e vån.)

Lägenheten Oliveto ligger på andra våningen och är på ca. 74 m². Lägenheten består av ett välutrustat kök med ugn, uppehållsrum med bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Fattoria La Gabola

Cortona, Toscana

Agriturismo San Francesco

Castiglion Fiorentino, Toscana

Fattoria di Gratena

Bettolle, Toscana

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populärt i Toscana

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map