Agriturismo i Castiglion Fiorentino i Toscana

Agriturismo la Crosticcia

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Två kilometer utanför medeltidsbyn Castiglion Fiorentino ligger den gamla gården La Crosticcia var ägarna förutom att odla frukt, grönsaker, oliver och mycket annat gott även har inrett tre lägenheter för uthyrning.

I trädgården finner man en pool på 12 x 6 meter (djup 1,2 - 2,7 meter), lekplats för de minsta gästerna och trädgårdsmöbler så man kan äta och dricka ute i det fria. Här finns dessutom en tvättmaskin för gemensamt bruk för alla de tre lägenheterna.

Lägenheterna på Agriturismo la Crosticcia

Tvårumslägenhet Oliveto med 2/4 sovplatser

ligger på första våningen och är 49 m² stor. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum med dusch och toalett. Det finns en pergola så man kan sitta ute och äta. Lägenheten är utrustad med satellit-TV, wi-fi, ugn, barn-stol och myggnät.

Trerumslägenhet Rio med 4 sovplatser

ligger på första våningen och är 60 m² stor. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två sängar och badrum med dusch och toalett. Det finns en pergola så man kan sitta ute och äta. Lägenheten är utrustad med satellit-TV, wi-fi, ugn, barn-stol och myggnät.

Trerumslägenhet Poggetto med 4/6 sovplatser

ligger på andra våningen och är 100 m². Lägenheten består av två rum en suite, varav det ena har kokvrå, det andra bäddsoffa för två personer och öppen spis, två sovrum med dubbelsäng och två badrum med dusch och toalett. Det finns en uteplats så man kan sitta ute och äta. Lägenheten är utrustad med satellit-TV, wi-fi, ugn, barn-stol och myggnät.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villa Buoninsegna

Rapolano Terme, Toscana

Campitello

Bucine, Toscana

La Ferriera

Loro Ciuffenna, Toscana

Rekommendationer till dig

Agriturismo il Rifugio

Popiglio, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

Populärt i Toscana

search map