Agriturismo i Castiglion d'Orcia i Toscana

Podere le Muline

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

I den frodiga gröna dalen nedanför Castiglion d'Orcia, vars vackra borg man ser tydligt härifrån ligger Podere le Muline i verkligt fridfulla omgivningar. En speciell charm som detta ställe har är att man kan gå genom skogarna till den lilla pittoreska byn Bagni Vignoni som sedan Medeltiden har varit känd för sina varma källor, det är inte mer än 500 meter med det kan ändå rekommenderas att passera den lilla bron över bäcken när det inte regnar.

Njut semestern och lugnet

Det enda som stör friden här är fåglarna och vattnet som rinner i den närliggande floden. Här kan man verkligen slappna av och bara njuta av de vackra omgivningarna och ta promenader i den orörda naturen som finns precis utanför dörren. De sista 2 kilometerna går på en grusväg av ganska ringa kvalitet, de flesta bilar bör dock kunna ta sig fram utan problem, bara man kör sakta.

Välmöblerade lägenheter delar poolen

Lägenheterna är välmöblerade i rustik stil vars enda fel är att det finns för många (!) möbler. Alla lägenheter är utrustade med aircondition, satelit-TV, DVD samt köksfaciliteter med spis med 4 kokplattor, ugn och kylskåp. Under de första par år var detta vackra ställe under dålig rengöring och med dåliga vocevärdar detta har turligt nog ändrats då ett mycket seriöst par från NordItalien har övertagit arbetet.

Notering

Notera att de första par år led detta vackra ställe av mycket dålig rengöring och värdar som inte gjorde det som förväntades. Det har skönt nog ändrat sig nu.

Läs om lägenheterna på Podere le Muline

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Palazzo Bandino

Chianciano Terme, Toscana

Podere Santa Francesca

Campiglia d'Orcia, Toscana

Palazzo Conti

Pienza, Toscana

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Populärt i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map